J’Adore by Dior

Er zijn van die parfums die tijdloos zijn en die je bij echt élke gelegenheid kunt dragen. Eentje daarvan is J’adore van – uiteraard – Dior. Toen het reuzesolden waren bij de Ici Paris aarzelde ik geen minuut en haalde ik een flesje in huis. Vandaag een review over deze liquid gold!

De verpakking op zich is al prachtig. Wit en sober, maar met knallende gouden letters en versieringen. Echt zo’n luxueus doosje die je MOET bewaren!

En dan het flesje. Gewoon een streling voor het oog! Het verbaasde me echt dat het doosje zo groot was voor een fles van 30 ml, maar als je ziet hoe lang de dop is, is dat geen verrassing.
J’adore straalt pure luxe uit: gouden, lange dop met een elegante – ehm – glazen knobbel op de top, een ronde, curvy vorm waar het goudkleurig parfum in zit. Zoals ik daarnet al zei, pure liquid gold! Voor de verpakking alleen al zou ik deze willen hebben. Gewoon, om er naar te kijken (:

Close up van de dop

Dior zelf omschrijft dit parfum als volgt:

Radiant, sensual, sophisticated, J’adore is a fragrance that celebrates the renaissance of extreme femininity and the power of spontaneous emotion with a brilliant bouquet of orchids, the velvet touch of Damascus plum, and the mellowness of amaranth wood.

De persoon die dat geschreven heeft verdient van mij een of andere prijs, want hij/zij is écht goed met woorden 😉

Dit parfum dankt zijn sensuele geur aan allerlei bloemen. De noten van J’adore zijn dan ook mandarijn, Champaca bloemen, klimop, Afrikaanse orchidee, rozen, viooltjes, Damascus pruim, Amaranth hout en Blackberry Musk (wat dat ook mag zijn). Als jij een zelfverzekerde, sensuele vrouw bent die haar vrouwelijkheid viert, dan bij één van Dior’s golden girls en is dit geurtje jou op het lijf geschreven!

Ikzelf ben hier dol op! Ja, de laatste tijd heb ik een enorme parfum-verslaving gekweekt. Maar hey, lekker ruiken, daar hoeft voor mij geen prijs op te staan.
Ben je nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar het reclamefilmpje van J’adore met de prachtige Charlize Theron. Ik vind dat de sfeer van dit filmpje HE-LE-MAAL bij de geur past! Wat jij?

http://www.youtube.com/watch?v=_WGYvOg5REY

Ben jij ook een golden girl van Dior? Of heb je een andere parfum-favoriet?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Kalypso says:

    Wat een lekkere parfum. Da flesje alleen al is lekker chique en elegant.
    Liefs, xxx

  2. Marijke says:

    Deze zou je alleen al kopen voor de mooie fles!!

Comments are closed.