It’s finally mine – Stereo Rose MSF!

Ik heb al een paar dagen niet meer geüpdatet, en dat kwam omdat ik mezelf mentaal aan het voorbereiden was voor mijn MSF (grapje – kinda). Vandaag kwam namelijk ein-de-lijk de felbegeerde Stereo Rose Mineralized Skin Finish opnieuw uit! Voor degenen die niet mee zijn: dit is een MSF dat om de zoveel jaar eens uitkomt, en elke keer dit gebeurt is het knokken om een exemplaar te kunnen bemachtigen.

Ik trok deze ochtend om 9 uur naar Maastricht om eentje te scoren – en missie volbracht! De MUA vertelde me dat er zelfs al enkelen al verkocht waren, en dat ze wellicht volledig uitverkocht zouden zijn tegen 12 uur. Wat een geluk, dus!
Ik ben namelijk al aan het wachten op deze MSF sinds 2010. Toen begon ik pas met bloggen en wist ik nog niet veel over MAC, en toen hij uitkwam bij de In The Groove collectie heb ik hem aan me voorbij laten gaan. En als ‘straf’ heb ik 2 jaar moeten wachten, aah!

Nu, sommigen vragen zich wel af wat hier zo speciaal aan is. Het klinkt nogal stom, om zo te vechten voor een make upproduct. Maar dit is de kleur der kleuren – de koraal/peachy/goude/rozekleur met een prachtige glans die iedereen flatteert. Google Stereo Rose maar eens, en je vindt talloze artikels die dit schatje bejubelen!

Dus, de MSF. Deze kan je perfect als blush gebruiken! Ik heb NC20, en bij mij is het een mooie peachy blush. Als je een donkerdere huid hebt, kan het een perfecte highlighter zijn, héél mooi.

De prijs van een MSF is trouwens gestegen van €27,50 naar €28. Valt op zich wel mee, maar als het elk jaar zo stijgt is het wel flink dokken. Al een geluk dat ik niet verslaafd ben aan MSF’s!

Maar goed, nu over het product zelf. Zoals je kunt zien, is Stereo Rose een prachtige combinatie van warme kleuren. Je hebt peachy-oranje, een vleugje roze en een paar gouden veins.

De textuur van deze MSF is zeker oke. Het verstuift niet, maar is een heel klein beetje aan de poederige kant. Maar goed, dat is geen groot probleem!

De kleur zelf – ah, wat prachtig. Kijk eens! Het geeft de huid een vleugje kleur (heel goed op te bouwen, trouwens) met een prachtige glans. Jaaaa, ik ben verliefd!

Nog één foto van de eyecandy…

Kortom – een topproduct! Online is hij zowat overal al uitverkocht, en ik denk dat ze hem bij de meeste counters en winkels ook niet meer zullen hebben. Met een beetje geluk kan je hem wel ergens vinden, anders is het wachten tot de volgende repromote…

Hebben jullie Stereo Rose kunnen bemachtigen?

De Mineralized Skin Finishes kosten €28 per stuk.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Moooi !

 2. Speciale kleur!

 3. petra says: Reply

  Waaauw, nu wil ik hem ook :p
  Uitverkocht in de online store natuurlijk :/

 4. Hedwig says: Reply

  Zeer mooie kleur. Ik ben een beetje jaloers :p

 5. redhotjillypeppers says: Reply

  Ik heb net de soft & gentle besteld maar zonder stress want dat is geen LE 🙂

 6. Hij was er nog in Antwerpen, even 'geswatcht' en I did not like it. Shoot me 😉

 7. marijke04 says: Reply

  Hij ziet er echt heel mooi uit!

 8. Wow, mooi!

 9. beautiesatwork says: Reply

  nee. nu moet ik ook twee jaar wachten xD

 10. SSBNL says: Reply

  Jaar hij is prachtig! Heb er een paar jaar geleden ook wat moeite voor moeten doen, maar het was het zeker waard 😉

Leave a Reply