Is jouw haar al helemaal voorjaarsproof?

Je haar verven, je hebt het vast al wel eens gedaan. Ook deze zomer is het weer tijd om de kwasten uit de kast te halen en je haar te veranderen in een frisse en zomerse coupe! Deze zomer kan je jezelf uitleven met je haar en eens voor iets heel anders gaan. Lees snel verder voor de nieuwste haartrends en zorg dat jouw haar up-to-date is!

Van ombré heb je al gehoord, maar ken je de sombré al? Bij sombré zijn de kleurovergangen minder extreem, waardoor jouw kapsel veel natuurlijker oogt. Zowel highlights als lowlights worden gebruikt om aan jouw kapsel een perfect zomers tintje te geven. Het is wel aan te raden om dit bij een kapper te laten doen, omdat het toch nog moeilijker is dan dat het er uitziet!

De fashiontrends van het voorjaar staan compleet in het teken van drukke printjes en felle en kleurrijke kleding. Verrassend genoeg zien we deze felle kleurtjes ook terug in de haartrend van aankomend seizoen. Doe eens een keer lekker gek en verf je haar in een felle kleur, zoals rood, blauw, groen, roze of wit. Een paar gekleurde plukken kan natuurlijk ook, als een totale verfbeurt net iets te veel van het goede is.

Houd er wel rekening meer dat je haar eerst helemaal ontkleurd moet worden, voordat er een felle kleur in kan. Vervolgens moet je haar goed verzorgd worden, zodat je er niet bij komt te lopen als een soort van pluizige wc-borstel met uitgedroogd haar. Haarmaskers en conditioners zijn op dit gebied wondermiddeltjes en houden je haar soepel en verzorgd. Maak er goed gebruik van, zodat jouw nieuwe kapsel op en top kan stralen.

Het matchen van je totale outfit en accessoires is natuurlijk erg belangrijk. Alle losse items kunnen nog zo leuk zijn, maar als het totaal plaatje niet klopt heb je er helemaal niks aan. Het wordt natuurlijk een extra uitdaging om alles met elkaar te matchen als je inderdaad voor die felle haarkleur gaat. Kies wat leuke nagellak of sieraden waarmee je goed kan combineren. Naast accessoires voor de iPhone, zijn er ook genoeg leuke hoesjes verkrijgbaar, zoals de iPad Air hoesjes of Sony Z1 Compact hoesjes. Je kunt online inspiratie opdoen over de hipste kapsels, terwijl jouw iPad of smartphone goed functioneert in een handige standaard!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Ik vind dit mooier dan de traditionele ombre!

  2. mywickedweirdlife says: Reply

    ben net naar de kapper geweest maar ik ga binnenkort denk ik een keer ombre met roze doen!

    1. DianaAPBL says: Reply

      Zo leuk! Ik wil zeker een foto zien 🙂

Leave a Reply