Instagram Diary

Het is een héle tijd geleden dat ik nog eens een Instagram Diary-artikeltje heb gepost. Maar nu ik aan mijn examenperiode begin en bijgevolg nog minder tijd heb om regelmatig te bloggen, wil ik jullie (voor ik jullie een beetje verwaarloos, sorry!) even een kijkje gunnen in mijn persoonlijk leven.

Allereerst, jullie portie Butters! Ik wandel vaak met hem in het bos, en daarbij draagt hij zijn rugzakje altijd à la Cesar Millan, mijn persoonlijke held. Een rugzak zou de hond sneller moe maken, maar daar heb ik nog niks van gemerkt… 😉
Ik kocht bovendien gisteren nog een nieuw truitje voor hem. Butters heeft een hele dunne vacht en totaal geen haar op zijn buikje, en lijdt dus snel kou. Ik ben dus geen Paris Hilton type die haar honden aankleedt voor de fun! Al moet ik toegeven dat hij er ongelofelijk snoezig uitziet met zijn paars coltruitje…

Ik kreeg deze week de Wild Ombrés kit van L’Oréal binnen om te testen. Aangezien mijn ombre (laten doen bij de kapper) op mysterieuze wijze gewoon aan het vervagen was, besloot ik om deze meteen te testen. Mijn zusje hielp me bij het aanbrengen, en het resultaat was zeer geslaagd!
Nu, het ziet er wel wat extreem uit op de foto, maar in het echt is het effect veel subtieler. Meer foto’s kunnen jullie verwachten wanneer ik de review online zet (soon, I promise).

Linksboven: Mijn favoriete bezigheid op een zondagnamiddag? De Sims 3, warme chocomelk en een muffin. Meer heb ik niet nodig! Of ja, misschien een dutje erbij…
Rechtsboven: Ik ben momenteel ook wat Jane Iredale productjes aan het testen. Review komt ook snel!
Linksonder: Ik had al een tijdje last van mijn rechterpols, en de dokter vertelde me na een bezoekje dat ik een ontsteking had in het kraakbeen van mijn pols. Gevolg: medicatie en een steunverband dragen. Niet leuk!
Rechtsonder: Wie mij kent, weet dat ik verzot ben op One Direction. Ja, het is echt mijn guilty pleasure, maar ze maken gewoon zo’n leuke muziek! Dus toen mijn beste vriendin me vertelde dat er 1D poppetjes bij de Joepie zouden zitten, sloeg ik mijn slag!

Een tijdje geleden rond middernacht besloot ik om mijn hele stash eens op te ruimen. Mijn zusje schoot me te help, en samen kuisten we mijn lades eens op. Dit was trouwens maar deel één… 😉

Dan lees je eens de Joepie (hey, het zat bij mijn 1D poppetje), en dan zie je zo iets staan… Gebruik gewoon wat Nivea – goedkoop en werkt supergoed. Alsjeblieft, Nutella is om te eten!

Ik passeerde enkele weken terug ook de 400 volgers op Twitter, yay! Ondertussen ben ik er weer 18 rijker. Follow me!

Nog even wat dierenfoto’s om mee af te sluiten.

Linksboven: Mijn zus adopteerde enkele weken terug een kitten uit het asiel. Kijk wat een schatje! Het is wel een deugniet, want ze zette haar vlijmscherpe klauwen in mijn knie. Ik noem haar trouwens Kitler, omdat ze een – euh – typerend snorretje heeft.
Rechtsboven: Mijn eigen lieve kat! Ze wriemelt zich altijd tussen de vreemdste plaatsen. Zo ging ze op mijn laptop en half op mijn psychologieboek liggen. Iz for sits?
Linksonder:
BUTTERS!
Rechtsonder: Mijn hondjes, Butters en Sisi, zijn echt dikke vrienden. Ze liggen vaak samen op de sofa, en soms op elkaar! Het zijn echte schatjes.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. DianaAPBL says: Reply

  Bedankt, Katie, superlief!

  Ik probeer mijn stash onder controle te houden al bij het kopen/krijgen van nieuwe spullen. Wat ik heel mooi vind en zeker wil gebruiken, leg ik op mijn makeuptafel. Producten die ik misschien ga gebruiken, leg ik in mijn kast. De rest geef ik weg.

 2. Wat een leuke blog Diana, Anneleen en Inge! En Butters maakt het helemaal af 😉

  Naar aanleiding van je post vroeg ik me af: hoe je bepaalt wat je weggooit en wat je houdt van je stash?

 3. Butteeerrrrrs !! Wat een schatje toch !

 4. petra says: Reply

  Oh my, all them cute animals!! I love it!
  Leuke foto's, en je haar ziet er super uit! Ik kreeg de kit ook, maar ik durf het niet te gebruiken denk ik (is het uitwasbaar eigenlijk?)

 5. Oh, ik vind jouw dierenliefde altijd zo leuk om te zien he 🙂

  En wauw, dat ziet er een serieuze stash opruimactie uit!

  <3

  1. DianaAPBL says: Reply

   Het is soms meer \’dierenobsessie\’ haha! En dat was nog maar een deel van mijn stash, ik had nog 3 andere bakken… :$

 6. Leuke foto's!!

 7. Sofie says: Reply

  oh, butters is zzooooo cute 😀

 8. beautiesatwork says: Reply

  wat een gezellig beestenboel daar 😀

 9. Dat coltruitje is echt té grappig 🙂

 10. Inge says: Reply

  Toch wel een aantal huisdieren bij jullie in huis, zo leuk! 🙂 Ga ik later in mijn eigen huis ook doen.
  En dat truitje voor Butters ziet er echt leuk uit!

Leave a Reply