INGLOT make-up review

Ik vertelde jullie al eerder dat ik INGLOT heb leren kennen (lees hier en hier). Bij de lieve mensen van Maison PR kreeg ik wat producten mee om uit te testen. Vandaag een review van deze make upjes!

Het eerste product dat ik ga tonen, is de Freedom System Eyeshadow in de kleur 434P. Dit kleurtje heeft een parelmoeren finish en is best moeilijk te beschrijven! Het is een mix van grijs, paars en taupe. Ik kan niet direct een dupe opnoemen, het is echt een unieke kleur.

Deze oogschaduw kwam in een Freedom Palette 1 doosje. Dit is een magnetisch doosje waarin je de oogschaduw in kunt klikken. Ook het dekseltje heeft magneten en klikt er makkelijk op. Heel stevig maar ook weer gemakkelijk te openen.

Dit is kleur 434P. Mooi, niet?! Het lijkt hier grijs/zwart, maar in een ander licht is het meer paars. Supermooi kleurtje die ik vaak gebruik!

De pigmentatie is ook dik in orde, zoals je kunt zien. De oogschaduw verstuift amper en blijft erg goed zitten, zelfs zonder basis.

Op onderstaande foto zien jullie het Brow Shaping Pencil in 61 (oftewel, zwart).

Dit potlood is een stuk dikker dan traditionele wenkbrauwproducten. Maar deze is dan ook niet bedoeld om fijne haartjes te tekenen. Dit dik, wasachtig potloodje geef je wenkbrauwen vooral kleur.

Zoals jullie kunnen zien, kan je met dit potloodje geen scherpe lijnen trekken. Maar hij is wel ideaal om je wenkbrauwen wat kleur te geven. Dus als je enkel wat meer definitie nodig hebt, dan is dit potloodje helemaal jouw ding! Het glijdt over de huid en blijft erg lang zitten. Het resultaat is een natuurlijke, strakke wenkbrauw.

Maar als je zoals mij schaarse wenkbrauwen hebt (weinig haartjes, dun), dan is dit product niet ideaal. Ik moet mijn wenkbrauwen echt omlijnen en invullen, anders blijft het er heel onnatuurlijk uitzien. Dit potlood helpt wel met, als ik klaar ben met mijn wenkbrauwpotlood, nog ‘kale’ plekken in te vullen.

Trouwens, deze Brow Shaper moet je slijpen. Maar daar heeft Inglot ook al aan gedacht, want onderaan vind je een slijpertje terug!

Up next: deze AMC Eyeliner Gel in 77 (ook gewoon zwart). Deze gelliner geeft een perfecte matte finish en droogt binnen 60 seconden. Daarna blijft het de hele dag zitten, en het is ook waterproof.

Yup, een gitzwarte liner die PERFECT blijft zitten! I kid you not: dit spul blijft de hele dag zitten. Regen, tranen, zweet: deze eyeliner loopt niet uit. Hij is wel niet volledig smudgeproof dus ga niet in je ogen wrijven.

Tot slot heb ik nog een specialleke: de O2M Nail Enamel. Dit is een speciale nagellak dat door een combinatie van hoogtechnologische polymeren en speciale toevoegingen, de nagels laten ademen door zuurstof en waterdamp van buitenaf door te laten dringen tot de nagel. Simpel gezegd: het is gezonder voor de nagel én laat de nagellak beter verspreiden.

Dit hier is kleur 668: een heldere blauwe kleur dat doet denken aan een stralende zomerdag, niet? Het kwastje is erg dun wat ik persoonlijk niet aangenaam vind om mee te werken. Geef mij maar een breed borsteltje dat je hele nagel in één keer bedekt, but that’s just me.

Ik heb de nagellak zelf nog niet uitgetest, maar aangezien ik nog een lakje van Inglot heb, ga ik deze samen reviewen in één artikel.

Ik moet zeggen, ik ben erg onder de indruk van INGLOT! Het is een erg betaalbaar merk, maar de kwaliteit is fantastisch. Vooral van de eyeliner ben ik een grote fan. En de kleur van de oogschaduw: wow!

O2M Breathable Nail Enamel – €14
Freedom System Eyeshadow – €7
Brow Shaping Pencil – €13
AMC Eyeliner Gel – €14

Verkrijgbaar in de INGLOT winkels of online.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Ooooh, dat wenkbrauwpotlood ziet er interessant uit!

 2. Zucht, Inglot… Ik hoop dat ik snel eens een excuus heb om naar Zurich te gaan en mezelf wat Inglot goodness aan te schaffen!

 3. Mooie kleur nagellak.
  Liefs, xxx

 4. beautiesatwork says: Reply

  de eyeliner ziet er super uit 🙂

 5. mostlysunnybunny says: Reply

  OOO I think the eyeshadow might be too gray for my skin tone, but it is a pretty one! Looks super pigmented, too!

Leave a Reply