Inge // The New Black Ombré Shades ‘Graffiti’

Onlangs kreeg ik een mail waarin ik las dat ik een setje van The New Black gewonnen had. Leuk nieuws! Ondertussen heb ik deze nagellak uitgeprobeerd, dus als je er graag meer over wil weten of foto’s wil zien, klik dan door naar het volledige artikel.
Het setje dat ik heb gewonnen, heet Ombré Shades en ik heb de kleur Grafitti toegestuurd gekregen. De nagellakset bestaat uit vijf lakjes. Elke nagellak is voor één nagel bedoeld. Zelf was ik best wel benieuwd, omdat ik niet echt experimenteer met verschillende kleuren nagellak tegelijkertijd. Topcoats gebruik ik af en toe wel, maar veel verder gaat het experimenteren niet.
De set bevat een zwarte nagellak met crème finish, een zwarte nagellak met kleine zilveren glitters, een grijze nagellak met een metallic finish, een zilveren nagellak met een metallic finish en als laatste een zilveren glitternagellak.
Hieronder heb ik van elke lak twee laagjes aangebracht. De zwarte crème nagellak heeft dit niet per se nodig, want die is al pikzwart na één laagje, maar ik heb wel ondervonden dat deze lak het met één laagje niet lang uithoudt. De andere lakjes hebben wel twee lagen nodig. De zwarte nagellak met zilveren glitters en de grijze nagellak hebben eigenlijk zelfs drie laagjes nodig om goed dekkend te zijn.

Mijn mening? Ik vind dit een heel leuk concept! Ook een tof kerstcadeau, als je het mij vraagt! De vijf lakjes passen heel goed bij elkaar en als je ze van donker naar licht opdoet, geeft het echt een origineel en mooi effect.
Ik vind dit setje trouwens heel fijn voor de feestdagen. Als je meer van het zilveren type bent in plaats van goud, is dit een goed alternatief voor de typische gouden glitternagellak met nieuwjaar.
De houdbaarheid valt trouwens best goed mee. Ik vermoed dat als je je nagels van een topcoat voorziet, dat deze nagellak het wel zo’n vier dagen zal volhouden. Daarnaast lakken ze best vlot, met een normale droogtijd. Let wel op, de zilveren glitternagellak is een echte pain in the ass om te verwijderen, zoals bij de meeste glitternagellakken.
The New Black – verkrijgbaar bij o.a. Beauty Queen in Gent, John Beerens en Bol.com.
Liefs,
Inge
Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Leuk setje, yep 🙂

 2. beautiesatwork says: Reply

  ik heb al veel van die ombré setjes gezien 🙂

 3. Linda says: Reply

  Wat een leuk setje! Perfect voor de feestdagen met de zilveren kleur. Ik heb het setje typography en ben sindsdien toch wel fan van The New Black! 😀

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  ik vind het effect wel leuk, maar denk dat ik zelf voor een ander setje zou gaan

 5. Bianca says: Reply

  Leuk setje, inderdaad ideaal voor Kerst 🙂

Leave a Reply