Inge / Rituals Flowers of India Flower Shower

Stiekem heb ik best veel Rituals producten in mijn badkamer staan. Het zijn dan ook topproducten! Als ik in Leuven ben en ik heb wat tijd over, kan ik het dan ook meestal niet laten om even de Rituals winkel binnen te lopen. Onlangs hoorde ik van de nieuwe zomerlijnFlowers Of India en moest ik natuurlijk even gaan snuffelen aan de producten! Ik nam uiteindelijk de doucheschuim Flower Shower mee. Is het een aanrader? Lees verder voor mijn mening.

De geliefde doucheschuim van Rituals kunnen ook steeds mijn hartje bekoren! Het schuimt lekker, voelt heerlijk aan en levert je een zachte huid op. Voor Flower Shower geldt gelukkig net hetzelfde. Hij komt in dezelfde flacon als de andere doucheschuim, maar voor deze limited edition lijn hebben ze een kleurrijke print bedacht, die de ogen streelt. Als je dit in de winkel ziet staan, kan het niet anders dan dat je er naartoe getrokken wordt.


Het is natuurlijk de vraag of deze doucheschuim een aangename geur heeft. En of! De geur is op basis van de natuurlijke ingrediënten White Lotus en Bergamot. Maar om het even duidelijker te zeggen, gaat het gewoon om een heerlijke, citrusachtige geur. Perfect om op een zonnige zomerochtend onder de douche mee wakker te worden! Je hoeft trouwens geen schrik te hebben dat de geur te doordringend is, want dat is hij zeker niet. Het is een warme, maar verfrissende geur.

De Flowers Of India zomerlijn bestaat verder nog uit een geurkaars, geurstokjes, een douche olie en een bodycrème. De douche foam heeft me  €8 gekost. Ben jij geïnteresseerd in een product uit deze verfrissende zomerlijn? Haast je dan snel naar de winkel, want zoals ik al zei, gaat het om een tijdelijke lijn!

Rituals Flower Shower doucheschuim – €8 (Limited Edition)

Veel liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Tessa says: Reply

  Het is niet mijn lievelingsgeur van Rituals maar zou hem wel in een andere geur kopen, de Yogi versie vind ik namelijk top

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Die Rituals-doucheschuimen zijn écht geniaal!

 3. Citrus you say? HEBBEN! 🙂

 4. Beauty Treasures says: Reply

  Ik heb deze ook, maar nog niet gebruikt, klinkt wel heel lekker!

 5. Angelique says: Reply

  ik hou van moussen als mijn stash een beetje geslonken is ga ik zeker voor deze kijken!

 6. Krizia says: Reply

  Met Rituals zit je meestal wel goed!

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 7. danacheng2 says: Reply

  Hij lijkt mij onwijs fijn! Ik zal zeker een keer kijken naar deze lijn 🙂

Leave a Reply