Inge // Olaz Total Effects 7-in-1 dagcrème

Een dagcrème is de basis van beauty. Je brengt het elke dag aan zodat je een mooie en gezonde huid blijft behouden. Diana zond mij een dagcrème van Olaz die ik met plezier heb getest.

Toen ik de dagcrème zag, moest ik wel even lachen. Olaz Total Effects 7-in-1 anti-veroudering dagcrème. Niet echt bedoeld voor een dame van 21 jaar, hé! De dagcrème komt in een zwart doosje zoals je hieronder ziet.

Op de achterkant van de verpakking staat wat de dagcrème allemaal belooft te doen. Olaz beweert dat de dagcrème voor 7 effecten zorgt:

–        Minimalisering van fijne lijntjes en rimpels
–        Verzorgende hydratatie
–        Egalisatie van de huidteint
–        Zachte exfoliëring
–        Porie minimalisatie
–        Met anti-oxidanten
–        Subtiele versteviging

Over het eerste effect kan ik je spijtig genoeg niets vertellen. Je kan zelf wel raden waarom! Ook het laatste effect vind ik moeilijk om te beoordelen, want ik denk niet dat mijn jonge huid al echt een versteviging nodig heeft. Over de andere beloofde effecten zal ik je wel mijn mening geven.

Wat de dagcrème zeker wel doet, is je huid goed voeden en er een mooie glans aan geven. Na het opbrengen van de dagcrème voelt mijn huid erg zacht aan en zie ik een mooie gloed. Effect 2 en 4 kunnen we dus al afvinken!

Over puntje 3 en 5 heb ik mijn twijfels. Ouderdomsvlekken heb ik natuurlijk nog niet, maar ik heb gekeken naar kleine moedervlekjes in mijn gezicht en die zijn even zichtbaar na het opbrengen van de dagcrème als ervoor. Erg grote poriën heb ik niet, maar ook die blijven volgens mij even zichtbaar.

Of de dagcrème de schade door vrije radicalen aan de oppervlaktecellen van de huid helpt te voorkomen, kan ik je niet vertellen. Wat wel positief is, is dat de dagcrème beschermt tegen de zon. Hij bezit namelijk SPF 15.

Eigenlijk ben ik best tevreden van deze dagcrème! Ik doe hem heel graag op, want hij voelt niet te vettig aan, trekt snel in en zorgt dat mijn huid gevoed en zacht aanvoelt. Ook geeft hij een mooie gloed aan mijn gezicht én bezit hij SPF 15. Meer hoeft een dagcrème voor mij niet te doen.

De verpakking vind ik ook best handig en mooi. Hij heeft een spuitmondje waarmee je goed kan doseren met een doorzichtige dop erop.

Als laatste wil ik nog vermelden dat er ook parfum in deze dagcrème zit. Geen overdreven geur, maar een aangename, zachte geur. Mij stoort het alvast niet! Voor diegenen die niet van parfum in hun dagcrème houden, is er gelukkig ook een parfumvrije variant van deze dagcrème.

 

Deze dagcrème van Olaz is te koop in Kruidvat voor 19,99 euro.

Liefs, Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Klinkt niet slecht, maar niks voor mij.

  2. Tessa says: Reply

    Klinkt wel iets voor mij, ben over het algemeen wel tevreden van Olaz, heb nu de Beauty Fluid

  3. beautiesatwork says: Reply

    meer iets voor mama 🙂

  4. De Olaz producten zijn echt wel fijn voor het mooie prijsje he.

Leave a Reply