Inge // Matrix Moisture Cure 2-Phase Treatment

Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn het de haarproducten die kappers in mijn haar aanbrengen na een knipbeurt. Mijn haar wordt er helemaal plakkerig en vettig van. Ik vind het echt maar niks. Zelf gebruik ik normaal alleen shampoo, conditioner en af en toe een masker voor mijn haar. Maar daar kwam onlangs verandering in! Ik testte voor jullie de Matrix Total Results Moisture Cure 2-Phase Treatment en –guess what– ik ben helemaal verkocht!

Dit is wat er op de verpakking staat:

“Moisture Leave-in behandeling versoepelt de haarvezel en ontklit het haar waardoor het een zijdezachte glans krijgt. Gebruik: Schudden zodat de twee delen zich vermengen. Op het handdoekdroge haar aanbrengen en in het gewenste model brengen.”

De bedoeling is dat dit product je haar hydrateert, ontwart, verzacht en een mooie glans geeft. Het product is vloeibaar en zit in een langwerpige fles met een spuitmond. Wanneer je je haar net gewassen hebt, droog je het met je handdoek en spuit je meteen het product op je haar. Het is de bedoeling dat je je haar pas borstelt nadat je het product hebt opgebracht.

Zelf spuit ik het dus wat in het rond overheen mijn haar en bewerk mijn haar dan met mijn blote handen om het product wat in te werken. Ik merk meteen dat al mijn knopen verdwijnen met dit product! Normaal gezien heb ik toch wel wat knopen die ik eerst moet uitborstelen na het douchen, wat toch niet zo gezond is voor mijn haar. Met dit product kan ik dat voorkomen!

Ook maakt het mijn haar niet vettig, het voelt zelfs fris aan. Het heeft een lichte, frisse, aangename geur, die wel al na enkele minuten verdwijnt. En achteraf, na het föhnen, voelt mijn haar heel zacht aan en ziet het er echt gezond uit!

Zoals je ziet, kan ik alleen maar goede dingen zeggen over dit product! Het doet alles wat er wordt beloofd. En ik zie het echt als een goede aanvulling op mijn huidige haarverzorgingsroutine.

Ik dacht eerst dat het niet veel meer deed dan een gewone conditioner, maar ik zie het echt als iets extra. Mijn haar kan niet zonder conditioner, want dan is het niet doorkambaar en droog. Dit Matrix product zou ik wel kunnen missen, maar het maakt mijn haar nóg zachter en nóg beter doorkambaar. Dus stiekem zou ik het toch ook niet kunnen missen! 😉

Natuurlijk besef ik dat ik een beetje een groentje ben in haarproducten, dus ik weet niet of ik jullie veel heb bijgebracht met deze review, maar ik hoop van wel!

Dit product is uitsluitend te koop in professionele kapsalons.

Liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Klinkt goed! Mijn haar is enorm knoperig, en dit zou dus kunnen helpen om het beter te doorkammen.

  2. beautiesatwork says: Reply

    mijn kapper heeft nog nooit producten in mijn haar gedaan waar het vettig van wordt 🙂

Leave a Reply