Inge // Lush Fizzbanger & Feeling Younger Skin Tint

In december ging ik naar de Keyserleike heropening van Lush Antwerpen. Zoals jullie konden lezen, heb ik daar een goodiebag gekregen. Ondertussen heb ik de producten uitgebreid kunnen testen! Hieronder kunnen jullie lezen wat ik er van vind.

Er zaten vier producten in de goodiebag, waarvan ik er in dit artikel twee ga bespreken. Allereerst kreeg ik een Bath Ballistic, met name Dragon’s Egg! Of dat dacht ik toch. De verpakking zegt Dragon’s Egg, maar volgens mij heb ik Fizzbanger gekregen.

Dit is wat Lush er (Fizzbanger) zelf over zegt:

Een ware badsensatie voor je zintuigen. De geur van appeltjes en kaneel (verfrissend en opwekkend), je bad verandert van kleur terwijl je erin zit, van geel naar blauw tot groen, en als je goed luistert hoor je je water knetteren! Dat komt weer door de knettersnoepjes die in de bruisbal verwerkt zijn. En natuurlijk is het een feest voor je huid en geest, even lekker ontspannen in een heerlijk bad…

Zelf ga ik (bijna) nooit in bad, maar voor een bath balistic van Lush maak ik zeker een uitzondering! De bruisbal heeft een gele buitenkant met een blauwe kern. Eenmaal in het water bruist de blauwe kern naar buiten, waardoor de bruisbal ronddraait in het water en er een mooi kleureffect ontstaat! Het uiteindelijke resultaat is appelblauwzeegroen gekleurd water.

Naast mooi badwater zorgt deze bruisbal natuurlijk ook voor een heerlijke geur! Ik ruik inderdaad iets appelachtig, maar echt uitgesproken is de geur niet. Wel laat de geur mij ontspannen en het werkt dus voor mij niet opwekkend, zoals Lush zegt. Wat ik helemaal niet erg vind, want ik ga nu eenmaal in bad om te ontspannen! Ook het knetterende geluid vind ik eerder ontspannend dan opwekkend.

Eenmaal uit bad geklommen voelde mijn huid ook best zacht aan. En wat zag ik? BANG! Blijkbaar zat in de kern ook een papiertje verstopt. Best wel een grappig detail vond ik zelf 🙂

Allemaal tof, maar nóg veel leuker vind ik het volgende product: Feeling Younger Skin Tint. Wauw, ik ben verliefd op dit product! Ik gebruik het werkelijk elke keer als ik me opmaak!

Wat Lush zegt:

Een schitterende creme waarmee je huid extra kunt laten stralen door de reflecterende pigmenten die we hierin verwerkt hebben.

Meng een klein beetje door je favoriete moisturiser of Colour Supplement. Of laat je huid extra stralen door een dun laagje over je moisturiser en onder je Colour Supplement aan te brengen. Door de lichtreflecterende eigenschappen geeft het je huid extra glans. Breng aan op je wenkbrauwbot, jukbeenderen, oogleden, cupidoboog of sleutelbeenderen. Een heel klein beetje onder je ogen maakt donkere kringen minder opvallend.

Dit is echt een geweldige vloeibare highlighter! Hieronder zie je een swatch op mijn vinger. Zoals je ziet, geeft het echt een mooie goudachtige kleur. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om je jukbeenderen een hele mooie gloed te geven. Ik weet niet hoe ik het potje ooit ga leeg krijgen! Ook onder je ogen doet dit product wonderen. Ik zie er dan veel frisser en opgewekter uit.

Zoals jullie merken ben ik best enthousiast over de producten van Lush. Maar wie had anders gedacht? Bruisballen ga ik zeker nog in huis halen, ze zijn een heerlijke ontspanning. De Feeling Younger Skin Tint is in principe maar te gebruiken tot het einde van 2013, dus ik twijfel er niet aan dat ik daarna een nieuw potje heb staan!

Fizzbanger 5,55 euro

Feeling Younger Skin Tint 14,95 euro

Liefs, Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Ooooh Fizzbanger, zo'n zalige kleur! En die highlighter heb ik ook al gebruikt, LOVE it! Gorgeous <3

 2. De Feeling Younger skin tint vind ik echt heel mooi. een heel leuke highlighter.

 3. Kelly says: Reply

  Die highlighter, omg! Must have! En zeker omdat die zo zuinig in gebruik is!

  1. Inge says: Reply

   Ja, hij is echt de moeite waard!! 🙂 En inderdaad, zuinig in gebruik.
   Misschien wel iets minder zuinig in gebruik als je hem mengt met je dagcreme om over heel je gezicht te smeren,
   maar dan nog kan ik me niet voorstellen dat hij snel op zou zijn.

 4. beautiesatwork says: Reply

  feeling younger vind ik zalig 🙂

 5. Die skin tint is fijn hé ! Hij geeft echt een mooie finish.

Leave a Reply