Inge // Heropening Keyserlei, gevierd met Lush!

Vorige week zaterdag trok guestblogger Inge naar de Keyserlei in Antwerpen. De Keyserlei werd namelijk heropend, en de Lush vierde deze gebeurtenis mee. Haar eerste event, spannend! Vandaag kunnen jullie haar verslagje lezen.

Begin deze maand werd de Keyserlei in Antwerpen, na een heraanleg die enkele maanden duurde, feestelijk heropend. En welke winkel ligt onder andere aan deze straat? De Lush! Op 8 december was het feest in de Lush-winkel in Antwerpen vanwege deze heropening en APBL was uitgenodigd! Ik heb die dag de trein vanuit Leuven naar Antwerpen genomen om een kijkje te gaan nemen. Hieronder mijn verslag!

Toen Diana me vroeg of ik in haar plaats naar de Lush wou gaan, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Eerst nog even mijn agenda checken of ik wel tijd had, maar enkele daagjes later zei ik toe. Ze stuurde me de uitnodiging door, waar onder meer dit stukje tekst in stond:

“Wat staat er je te wachten? We onthalen je als een Keizer(in) in onze winkel! Er ligt een rode, pardon groene loper (ah ja hé, bij Lush gaan we voor groen!), er staat een troon en we zullen speciaal voor jou een kroontje dragen…”

En inderdaad, er lag een groene loper!

Eenmaal in de winkel werd ik vriendelijk onthaald en vertelde ik dat ik kwam in naam van APBL. Ik keek wat rond in de winkel, zag veel heerlijke dingen liggen en werd helemaal rustig van alle lekkere geuren die er rondzweven.

Hieronder wat foto’s van de winkel.

Zeepjes 

 Haarproducten

Gezichtmaskers

De bekende Lemony Flutter

Lush Bath Bombs! 🙂 Deze vind ik zoooo heerlijk.

Er is een nieuw product op de markt! Het is een wasklei die de naam Funtastisch heeft gekregen en je kan het voor meerdere doeleinden gebruiken. Om je lichaam of haar te wassen en als badschuim. Daarenboven kan je er leuke figuurtjes mee maken, aangezien het een klei is. Nog leuker is het feit dat er geen conserveringsmiddelen inzitten, het gemaakt is van maizena, én het is verpakt in een biologisch afbreekbare verpakking. Beter kan toch niet? Volgens mij een heel tof kerstcadeau!

Elke kleur heeft trouwens een aparte geur of apart doel. Blauw = ontspannend, geel = vanille, groen = verfrissend (citroen en limoen), rood = fruitig (mandarijntjes en sinaasappel) en roze = snoepjes (zeer zoet)! Op de foto zie je dat al veel mensen ermee gespeeld hebben in de winkel 😉

Dit tof product kost 9,95 euro per stuk en bevat 200 gram.

Ook is er in de winkel een heuse cadeaumuur aanwezig! And guess what… Er stond een troon bij! Ze vroegen me welk cadeau ik graag voor Kerstmis zou krijgen en of ik ermee op de foto wou, al zittend op de troon. Natuurlijk wou ik dat doen! Ik koos voor een pakketje vol met producten met een rozengeur. Oh, wat hou ik van roosjes!

 

Wat ik zelf nog niet echt goed kende van Lush, zijn hun make-up producten. Dus vroeg ik wat uitleg aan een hele lieve verkoopster, namelijk Vivian!

Het gekleurde rad dat je ziet, is de lijn Emotional Brilliance. De lijn bestaat uit zowel liquid lipsticks als cream eye shadows en liquid eyeliners. Vivian vertelde mij dat je de liquid lipsticks ook als cream blusher kan gebruiken. Heel tof!

Deze producten kosten 17.95euro per stuk en bevatten 5 gram.

In de uitnodiging stond ook nog iets anders:

“Laat je KeyserleiK verwennen! Lush Antwerpen viert de heropening van de De Keyserlei op 8 december. Al onze verkoopsters (Anna, Anke, Femke, Jolein, Sam, Vivian en Silke) hebben hun persoonlijke “KeyserleiKe selectie” samengesteld voor jou. Laat je me weten welke KeyserleiKe collectie jij het leukste vindt?”

Ja hoor, ik kreeg ook nog een leuke goodiebag! 🙂 Zelf koos ik voor de cocktail van Femke. Haar cocktail heet “Be a queen this christmasen bevat de volgende producten: Golden Wonder (ballistic), Turkish delight (bodysmoothie), Happy happy joy joy (conditioner) en Feeling younger (skin tint).

Spijtig genoeg zag ik in de winkel dat er niet Golden wonder inzat, maar wel Dragon’s Egg. Blijkbaar verkoopt Golden wonder té goed en hadden ze er bijna geen meer liggen. Ik vond het heel spijtig, want ik keek er echt naar uit om Golden wonder uit te proberen. Dus wat deed ik? Ik kocht hem zelf!

Hieronder zie je de goodiebag en zijn inhoud. De reviews komen er later aan.

 

Ik vond het echt heel fijn om voor APBL naar ginder te gaan. Alleen op stap gaan vind ik helemaal niet erg en eigenlijk heel rustgevend!

Zoals jullie kunnen zien, heeft Lush een heel groot aanbod aan tal van heerlijke producten. Zoek je nog een kerstcadeau? Dan vind je misschien het perfecte cadeau in deze winkel.

Liefs,
Inge

De rest van de foto’s kun je vinden op onze Facebookpagina.
Volg Inge op Twitter!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. leuke goodiebag!

 2. Ik ben er ook al geweest voor o.a. de LUSH lip scrub te halen, echt behulpzame mensen daar + zo'n leuke winkel. Love it! xo

 3. marijke04 says: Reply

  Gotta love Lush!! 🙂

 4. Kiss & Make-up says: Reply

  I love love love Lush!

 5. Mallory says: Reply

  Ik ben dit weekend ook naar lush in Antwerpen geweest ^^ Je ruikt hem al van mijlenver :p Echt superlieve mensen die er werken 🙂

 6. beautiesatwork says: Reply

  ik ben er ook geweest 🙂

 7. Samira says: Reply

  In de lush op de keyeserlei wordt je altijd goed verwelkomt, super leuk daar! 🙂

Leave a Reply