Inge // EOTD: Christmas

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne kerst achter de rug! Vandaag laat ik jullie mijn ooglook van kerstavond zien. Een look die volgens mij ook heel gepast is voor oud&nieuw! Uiteraard bevat mijn ooglook goud, dat kon en mocht niet ontbreken.

Wat heb ik gebruikt en hoe ben ik te werk gegaan?

Allereerst heb ik natuurlijk een oogschaduwbasis opgedaan. Daarna bracht ik de Catrice Liquid Metal Eyeshadow in de kleur 070 Gold Leaf Me aan op bewegende ooglid.
Dan heb ik een highlighter kleur erbij gepakt en deze onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek aangebracht. Hiervoor gebruikte ik mijn Cheek & Eye Glow van Rituals in de kleur Peach (de witte shimmery kleur). Ook heb ik deze kleur een beetje doorgetrokken vanuit mijn ooghoek onder mijn onderste wimperlijn.
Als laatste kleur heb ik een bruine oogschaduw uit het Naked palette van Urban Decay gebruikt, namelijk Smog. Deze heb ik in de crease en in mijn buitenste ooghoek aangebracht. Deze heb ik langs de buitenkant ook doorgetrokken onder mijn onderste wimperlijn. Uiteraard niet vergeten je oogschaduw goed te blenden!

Om het geheel af te maken heb ik zwarte eyeliner aangebracht op mijn bovenste wimperlijn en ook deze weer een beetje doorgetrokken op mijn onderste wimperlijn. Hiervoor gebruikte ik eerst de Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen. Deze heeft een zeer smalle punt en gaat gemakkelijk tussen mijn wimpers. Daarna nam ik de Hema Soft Eyeliner om de eyeliner wat dikker te maken. Voor een mooie, open ooglook bracht ik nog de Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen op mijn onderste wimperlijn aan. Tot slot deed ik de Rimmel Scandaleyes Retro Glam mascara op.

 

Ik doe zelf niet vaak oogschaduw op, dus voor mij is dit best een zware ooglook. Ik heb dan ook de rest van mijn make up rustig gehouden (niet op foto te zien). Als foundation nam ik de ELF Mineral Foundation in de kleur Fair. De ELF Blush Glow en de Catrice Prime and Fine Highlighting Powder deed ik op mijn wangen. En op mijn lippen heb ik een nude kleurtje aangebracht, namelijk de Rimmel Apocalips Lip Lacquer in de kleur Phenomenon.

Een heel fijn oudejaar toegewenst en mijn beste wensen voor 2014! 🙂

Liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  dat heb ik heel vaak, dat mijn ooglook in het echt veel zwaarder is dan op foto.. maar toch erg mooi! die olijfkleur gaat prachtig bij je oogkleur

 2. beautiesatwork says: Reply

  mooi 🙂 mijn ooglook was veel zwaarder hoor

  1. Inge says: Reply

   Het rare is dat de ooglook op de foto's niet zo zwaar lijkt, in het echt kwam hij toch wel zwaarder over.
   Het is maar wat je gewend bent bij jezelf zeker 🙂

Leave a Reply