Inge // Bourjois So Laque ‘Coton Sur Ton’

Nagellak heb ik met hopen in de kast staan en toch blijf ik maar nieuwe kleurtjes ontdekken! Je kan er haast niet teveel hebben, want elke kleur is toch een beetje anders. Zeker nu – in de zomer – kan je trouwens niets misdoen met nagellak in allerlei felle kleuren. Diana stuurde me enkele nagellakjes op die ik met plezier voor jullie heb getest!

Vandaag begin ik met een nude lakje. Het is een nagellak uit de Bourjois So Laque Glossy lijn, namelijk 07 Coton Sur Ton. Op het eerste zicht lijkt het een lichtbeige lakje met een roze ondertoon.

Dat blijkt toch niet helemaal de juiste indruk te zijn. Laat ik eerst mijn nagels zonder nagellak erop tonen (excuses voor de lelijke schrijfbobbel op mijn middelvinger…). Dan kunnen jullie goed het verschil zien.

Ik heb het lakje zowel met 1, 2, als 3 lagen op de foto gezet. Hoeveel lagen je opbrengt, maakt een groot verschil!

Laat ik beginnen met een eerste laag – logisch!
Zoals je ziet, geeft dit niet meer dan een gewone glans aan je nagels. Op zich niet slecht, als je gewoon gaat voor mooie, verzorgde nagels.

Twee laagjes met deze lak geeft naar mijn mening het mooiste resultaat. Het geeft mij een beetje een french manicure gevoel! De balba, het witte gedeelte van je nagel (ik heb de naam ervan maar eventjes opgezocht), ziet er extra mooi wit uit. De rest van je nagel ziet er ook mooi glanzend en gezond uit.

Drie lagen van deze lak vind ik iets minder geslaagd. Het geeft mij een wannabe witte nagellak gevoel. Zelf heb ik het niet zo voor witte nagellak. Ik gok dat als je nog een extra laag zou aanbrengen, het nog dichter bij witte nagellak zou aanleunen. Veel van dat lichtbeige waar ik eerder over sprak, is er dus niet te zien.

Ben jij wel een fan van witte nagellak, maar mag het er soms wat minder fel uitzien? Dan is dit misschien wel jouw ding!

Ik ben best wel fan van deze nagellak! Je kan er meerdere kanten mee op en de lak geeft verschillende, mooie resultaten. Soms ben ik niet echt in de mood voor een dikke laag nagellak, maar wil ik toch dat mijn nagels er verzorgd uitzien en dan ga ik voor mooie, verzorgde, glanzende nagels. Wat je dus heel goed en gemakkelijk met dit lakje kan bereiken.
Ook kan je er heel snel en gemakkelijk een soort van french manicure – look mee bereiken. Twee lagen van deze nagellak en je hebt dit resultaat!

Ik had trouwens nog nooit eerder een lakje uit deze Bourjois lijn gebruikt, maar ik ben helemaal verkocht! Het lakt super snel en heel gemakkelijk. Het heeft best een dik borsteltje, waardoor je over je nagels heen vliegt! Daarbij droogt het ook snel op, zodat je niet te lang moet wachten om een volgende laag aan te brengen.

Als laatste belooft Bourjois dat deze lakken tot 10 dagen goed blijven zitten. Ikzelf laat mijn nagellak nooit 10 dagen op mijn nagels, maar ik kan wel zeggen dat deze nagellak tegen veel kan. Zelfs een afwas heeft hij overleefd. Je hoort het. Ik ben fan!

Bourjois So Laque Glossy – €8,49

Liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Karolien says: Reply

    Ik heb hem een maand geleden gekocht na het lezen van jouw review en ik vind hem super! Echt een soort french manicure, maar dan veel sneller en makkelijker 😉

  2. Beauty by Carlien says: Reply

    Ziet er mooi uit! Erg fijn als ik even geen zin heb in een kleurtje!

  3. Heel nude eh, maar het ziet er best mooi uit.

  4. beautiesatwork says: Reply

    zelfs met 3 laagjes vind ik hem nog mooi 🙂

Leave a Reply