I’m geeking out – Pokémon Omega/Alpha

De nerd in mij zit al maanden uit te kijken naar vrijdag 28 november want dan komt de nieuwe Pokémon Omega Ruby Alpha Sapphire uit! Dit is een ‘revamped’ versie van mijn op één na favoriete Pokémon spel, na Silver. Jullie weten dat ik een gigantische Pokémon fan ben, ook al ben ik 22 en heb ik een beautyblog. Maar hey, iedereen zijn/haar eigen guilty pleasures hé, en deze spellen behoren tot die van mij (samen met One Direction, ha).

The nerd in me has been waiting for this friday for months: the release of the new Pokémon Omega Ruby Alpha Sapphire, a revamped version of one of my all-time favorite Pokémon games. You know I’m a huge Pokémon fan, even though I’m 22 and I mainly blog about beauty (it’s just one of my guilty pleasures).

Een aantal weken geleden mocht ik al de Special Demo spelen om het spel al een beetje te leren kennen. Ik was énorm onder de indruk van de bijna-realistische graphics, de gameplay en de nieuwe elementen die men heeft toegevoegd.

I tried the Special Demo a few weeks ago and I was thoroughly impressed by the graphics, gameplay and the new elements they added to the game.

Ik ben enorm benieuwd naar het spel. Echt waar, voor mij is dit spannender dan eender welke make up release – schiet me niet neer! In ieder geval ga ik vanaf vrijdag al mijn vrije tijd spenderen met mijn Nintendo DS.

I’m very excited to try the game. I have to admit that this is more exciting than any make up release (please don’t shoot me). Anyway, I’ll be spending all of my free time on my DS playing the new Pokémon, just so you know!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone