Ikari Cosmetics – Pure Exfoliating Scrub

Een tijd geleden ontving ik tijdens de PR dagen een fijne scrub om te testen. Hij was van het merk Ikari, ontwikkeld door dokter Karavani en Karen Housen. Ik testte de Exfoliating Scrub uit!

De scrub behoort tot de Pure lijn die de huid zuivert en en doet stralen. De huid wordt gestimuleerd om de actieve ingrediënten beter op te nemen door stof en dode cellen te verwijderen.
Het unieke aan Ikari is dat je huid eerst gemeten en getest wordt. Op basis van die analyse krijg je een code die je ingeeft op hun website. Die geeft dan aan welke producten het beste bij jou passen, samen met een gebruiksaanwijzing.

De scrub zit in een mooie en stevige plastieken pot. Ik vind het erg mooi uitzien, erg simplistisch en netjes.

De scrub zelf heeft geen specifieke of sterke geur. Hij is wit van textuur, en je ziet al meteen de korreltjes die voor het scrubeffect zorgen.

Het unieke aan dit product – en wat ik er zo geweldig aan vind – is dat het echt grove korrels bevat die je huid écht goed exfoliëren. Met scrubs heb ik vaak dat de korrels zó klein zijn, dat de scrub niks doet voor mijn huid (if that makes sense).

Maar deze werkt erg fijn! Hij verwijdert de dode huidcellen erg goed – ik voel dat mijn huid enorm zacht is en dat het huidoppervlak gladder is geworden. Soms, als mijn huid echt ruw en vettig aanvoelt, scrub ik het eens et voila – een stralend babyhuidje!

Je kan nu wel geloven dat dit mijn favoriete scrub ever is. Ik gebruik het nu ongeveer 1 à 2 keer per week en het resultaat is echt verbluffend. Zeker de moeite waard!

De Ikari Exfoliating Scrub kost €36 en is verkrijgbaar via de website.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Karen Ikari Housen says: Reply

  TOP!

 2. petra says: Reply

  Love to scrub, deze klinkt perfect!

 3. beautiesatwork says: Reply

  die moet ik dringend eens testen 🙂

 4. Selma says: Reply

  Klinkt goed, alhoewel ik toch een chemische exfoliator prefereer (salicylzuur bijv.).

Leave a Reply