Ici Paris XL Pressdays

Afgelopen vrijdag trok ik naar Vilvoorde met Phil om de nieuwste lanceringen van de Ici Paris XL te ontdekken. We hebben heel wat gezien, en de conclusie is: je kan heel wat mooie lanceringen verwachten binnenkort! Kijk snel mee voor een blik achter de schermen…

Bij Clarisonic ontdekte ik het nieuwe model: de Clarisonic Aria. Ik heb zelf de Mia 2, het iets oudere model. De Aria is heel handig om op reis te nemen want het kan ook via USB opgeladen worden. Het heeft ook zo’n speciaal houdertje in dezelfde kleur als de Clarisonic zelf. Hoe leuk is dat wel niet?

Jullie kennen Pomellato waarschijnlijk van de juwelen (de kleurrijke ringen die je kan combineren). Nu brengen ze ook een parfumlijn uit. De flesjes zijn geïnspireerd op de juwelen en hebben de vorm van een edelsteen. Ik kreeg deze flesjes mee dus binnenkort krijgen jullie een uitgebreide review van de geurtjes.

Erg spannend nieuws: Glam Glow komt naar de Ici Paris XL! Meer info volgt…

Hier was ik erg benieuwd naar: de Spray Qui Fait Belle van Kenzoki. Het fixeert je make up, verfrist je huid en hydrateert. En het ruikt héérlijk. Deze wil ik!

Ook Philosophy brengt iets nieuws op de markt. Deze Field Of Flowers Gardenia lijn werd speciaal ontwikkeld voor Valentijn. Ik heb niet de kans gehad om deze producten te ruiken, maar de verpakking alleen al… <3

Ik kreeg heel wat producten mee om uit te testen, dus jullie mogen zeker een lading nieuwe reviews verwachten binnenkort. Dan zal ik ook wat meer specifiekere informatie met o.a. lanceringsdata plaatsen.

Ik heb veel meer foto’s getrokken, dus kijk snel op mijn Facebookpagina voor nog meer foto’s van nieuwe lanceringen. En als je daar toch bent, like dan even mijn pagina! 😉
Laat me zeker weten waar je het meeste naar uitkijkt!

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Jana says: Reply

  Oh wat leuk ! 😮 Die 3 parfumflesjes zien er echt zo mooi uit ! x

 2. Bianca says: Reply

  Mooie producten allemaal! De verpakking van Field Of Flowers vind ik echt zooo mooi!

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Ik ben ook écht excited omdat Glamglow naar Ici Paris XL komt. Ben er vrijdag niet geraakt, jammer!

 4. Jana says: Reply

  Jammer dat ik er niet kon bijzijn , wat een mooie lanceringen 😀 Ik vind de Spray Qui Fait Belle erg fijn 😀 x

 5. Oooh GlamGlow, interessant! Ik zal mijn moeder nog eens op beauty missie moeten sturen dan, zodat ze weer wat kan opsturen 🙂

 6. Sofie says: Reply

  Heel leuk dat Glamglow binnenkort ook bij Ici Paris te verkrijgen is 🙂

 7. Evelien says: Reply

  Ik wil zoooo graag een Clarisonic! Ik hoor alleen maar goede dingen hierover, zo jammer dat hij wat duurder is 🙁

 8. lippylash says: Reply

  Oooooooh zaligheid allemaal!!!!! I want it all!

 9. Fijn je even ontmoet te hebben Diana!
  En euhm… die spray qui fait belle is de maks, love it!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Insgelijks, Sara! Moeten we vaker doen, en volgende keer langer babbelen 🙂

 10. Lisa says: Reply

  Ik heb de field of flowers zonder te ruiken besteld in de webshop

  En het is een heerlijke frisse bloemengeur

  1. DianaAPBL says: Reply

   Bedankt voor de tip!

 11. beautiesatwork says: Reply

  ja, die field of flowers verpakking is prachtig hé 🙂

Leave a Reply