I love you, Estée Lauder ANR II

Een dikke maand geleden was ik nét verhuisd. Ik leefde een week lang op fast food, joggings en 5 uur slaap per nacht. Needless to say dat ik stikkapot was toen de laatste doos werd uitgeladen.

De lieve PR dame bij Estée Lauder kende mijn verhuismiserie maar al te goed en stuurde me een flesje Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II op. En of ik een kuurtje nodig had, want mijn huid zag er ver van goed uit.

Ik had echter wel een beetje schrik. Mijn vorige ervaring (lees hier) was niet goed gegaan: ik kreeg namelijk overal jeuk en had last van allemaal kleine bultjes. Achteraf bleek dat ik het combineerde met een ander product dat ook een zuiverende werking had, en dat beide producten samen de huid enorm irriteerde! Mijn eigen dikke schuld dus! #oeps
Ik had mijn lesje dus goed geleerd en stopte het ander product diep weg in mijn make up lade. Daarna begon ik met mijn kuurtje ANR II. Ondertussen zijn we een aantal weken verder en ik kan niét gelukkiger zijn met het resultaat!

Als je benieuwd bent naar de specifieke uitleg over dit product, dan verwijs ik jullie graag naar dit artikel. Nu ga ik jullie vooral de fantastische eigenschappen van dit product vertellen!

Ik gebruik dit serum dus al een paar weken elke avond. Ik reinig mijn huid en breng dan een druppeltje aan op mijn huid. Ik heb daarna zelfs geen nachtcreme meer nodig, want dit goedje hydrateert mijn velletje al meer dan genoeg.

Als ik mijn huid van nu vergelijk met enkele weken geleden, dan zie ik een enorm verschil. Mijn huid is minder rood, het is volkomen egaal (I kid you not) en het is soepel en gehydrateerd. Bovendien: geen puistjes, geen oneffenheden meer.

Mijn huid ziet er zelfs zó goed uit, dat ik tegenwoordig het huis zelfs verlaat zonder make up. En als ik dan make up gebruik, dan is het maar een dun laagje Estée Lauder Double Wear foundation.

Alsof dat nog niet genoeg was om je te overtuigen: het serum is nog eens superzuinig in gebruik. Ik breng al bijna 4 weken lang elke avond dit serum aan en tot nu toe is er nog geen 1/6de op.

Een dikke merci aan Estée Lauder voor dit cadeautje! Mijn huid is de hele verhuisstress al helemaal vergeten 😉

Estée Lauder ANR Synchronized Recovery Complex II – €76 (30 ml) / €109,00 (50 ml)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Ik ben deze nog steeds aan het gebruiken en inderdaad het is een erg fijn serum!

 2. Heerlijk spul gewoon, top 3 nog steeds maar extra handig nu met die zuiverende werking erbij.
  Het is een investering maar ik heb mensen gezien die veel zonnebank deden, slecht leven/veel uitgaan en alcohol, roken en DIT gebruikten (de oude variant) en ik verschrok hoe goed ze eruit zagen. Het werk wel degelijk 🙂

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  This is REALLY good, right??? I just cracked open my second bottle! The first one lasted me about 8 months, so it's really not bad! Have to stock up when there is a sale or when I'm at the airport 🙂 I am so jealous of you! Wish I had started using this in my early 20's! You'll age SO slow!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Wow, 8 months?! And I'll probably indeed age slow. My mom was 50 and barely had any wrinkles, but I guess it's also the Asian skin type huh?

   1. mostlysunnybunny says: Reply

    I think so. In general, our skin is less dry. That helps.

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Da's echt zo'n goed spul he!

 5. Ik ben ook helemaal verkocht aan deze! Heb 'm gisteren nog aan een collega aangeraden (lees: haar VERPLICHT 'm te kopen).

  1. DianaAPBL says: Reply

   Goed van u 😀 Het is echt fantastisch spul en elke eurocent waard!

 6. Sofie says: Reply

  Dit is ook een grote favoriet van mij! Ik gebruik hem sinds deze zomer (bijna elke dag) en ik ben nu net voorbij de helft 🙂

 7. lippylash says: Reply

  Ik wil dat ook al zo lang! Maar durf nooit de stap te zetten om er zoveel voor te betalen zonder het eerst te hebben getest..

  1. DianaAPBL says: Reply

   En testertjes? Je merkt al snel een verschil, hoor!

 8. beautiesatwork says: Reply

  leuk dat het zo goed werkt voor je 🙂

Leave a Reply