Hey, Natural beauty!

Puur natuur, een trend die steeds populairder wordt en terug te vinden is onder verschillende producten, zoals eten en cosmetica. Het is belangrijk voor je huid dat de producten die jij gebruikt vrij zijn van diverse chemische stoffen, maar dit is helaas nog helemaal niet zo vanzelfsprekend. Veel producten bevatten veel stoffen om er kunstmatig voor te zorgen dat ze onder andere langer houdbaar zijn of lekkerder ruiken. Dames, dit is niet de bedoeling! Sla eens een andere weg in en probeer de biologische varianten eens uit. Je zult snel genoeg merken hoe positief het effect van deze producten is op je huid.

Lekker biologisch

Naast het biologische eten, zijn er ook ontzettend veel biologische verzorgingsproducten op de markt met natuurlijke stoffen. Deze stoffen worden door het lichaam beschouwd als lichaamseigen, waardoor ze goed worden opgenomen door de huid en jij van het meest effectieve resultaat kunt genieten. De niet-biologische producten bevatten vaak wel stoffen die het lichaam afstoot, wat vervolgens leidt tot een negatieve reactie van de huid. Daarnaast hebben deze chemische stoffen vaak alleen als doel ‘het verlengen van de houdbaarheidsdatum van het product’ of het meegeven van net wat extra kleur en geur. Om te checken of jouw shampoo en douchegel gezond zijn, draai je gewoon een keertje de fles om en ga je op onderzoek uit. Met behulp van je smartphone zoek je alle ingrediënten op die je niet kent en je zult verbaasd zijn! Gebruik tijdens je zoektocht wel goede bescherming voor je LG phone, zoals een LG G3 S hoesje, en surf er lekker op los.

Op naar de winkel

Biologische producten zijn in steeds meer winkels verkrijgbaar, waaronder The Body Shop. Het personeel geeft je advies over de producten en helpt je met het vinden van het geschikte product voor jou. Deze biologische producten hebben naast de natuurlijke ingrediënten nog een ander heel groot voordeel: ze zijn compleet dierproefvrij! Dat zijn nu al twee hele goede redenen om snel eens een biologisch product uit te proberen. Let bij je aankoop er wel op dat crèmepjes en maskertjes minder lang houdbaar zijn dan de niet-biologische producten, omdat ze niet kunstmatig zijn bewerkt. Uiteraard is dit geen probleem, want nu kun je lekker vaak terugkomen om een nieuwe te kopen.

Enjoy!

Na je aankoop is het uiteraard tijd om te genieten van je nieuwe aanwinsten. Begin met een lekker gezichtsmasker en stap vervolgens over op een heerlijk bad, gevuld met natuurlijk badzout en misschien een biologisch douchegelletje? Maak je middag of avond compleet met wat rustgevende muziek op de achtergrond en een wijntje en wat chocola. Speel de muziek af door je oordopjes of laat het door de hele badkamer klinken met behulp van je telefoon. Bang voor waterschade of condens op je gadget? No worries, met een case met rondom bescherming voor je nieuwe Sony of LG, zoals een Sony Xperia Z3 hoesje of LG L65 hoesje hoef je nergens bang voor te zijn!

Geniet van het eindresultaat en je ontspannende middagje!

Geschreven door Naomi

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone