HEMA Today I Feel Energetic eau de toilette

Sinds eind november heeft HEMA ook eau de toilettes in haar assortiment. Met het nieuwe ‘today I feel’-gamma kies je een eau de toilette die bij je mood past. Het gamma bestaat dan ook meteen uit vijf geuren: van sportief tot romantisch, van zwoel tot energiek.

Ik mocht een flacon kiezen en ik ging voor Energetic. Lees snel mee voor meer informatie.

Voor het ‘today I feel’ assortiment werkte HEMA samen met één van de grootste parfumhuizen ter wereld. Samen ontwikkelden ze vijf complexe geuren die, dankzij het hoge percentage parfumolie lang blijven hangen. Daarnaast heeft HEMA ook nog bijpassende douchegels en bodylotions zodat je de geurervaring compleet kunt maken.

Ik ging voor Energetic, een frisse eau de toilette voor zowel vrouwen als mannen. Het is een heldere, frisse geur dat limoen bevat voor die nodige energieboost. Daarnaast bevat het geurtje nog een zachte noot van witte musk en hout.

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik gék op citrusgeuren. Ze ruiken heerlijk fris en maken je goed wakker. Ik heb bijvoorbeeld een verbena douchegel en een citrusparfum dat ik opspuit voor verfrissing of als ik even een boost nodig heb.

Deze eau de toilette doet hetzelfde. Één keer sprayen en je batterijen zijn precies terug opgeladen. De geur blijft ook best goed hangen; bijna zo goed als een eau de parfum. Indrukwekkend!

HEMA today I feel… eau de toilette – €15 / 50ml
Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  today I feel curious! naar deze parfums that is 😀

 2. Meh, deze spreekt me niet zo aan, eerlijk gezegd. En toch is de geur eigenlijk wel wat voor mij. Misschien is het de verpakking, of het feit dat het 'maar' een HEMA-geurtje is (bad of me, I know, sowwy).

 3. Bianca says: Reply

  Klinkt goed en de prijs al helemaal ^^ ik zou wel voor een meer bloemige geur gaan persoonlijk 🙂

 4. beautiesatwork says: Reply

  ik ben al lang niet meer in de hema geweest 🙂

 5. superhettie says: Reply

  Deze ruikt echt zoooooooooooo lekker 😀

 6. Kim says: Reply

  Klinkt fijn! Ik hou ook zo van citrusgeuren 🙂

 7. chitchatontherocks says: Reply

  Oh zo leuk. En die verpakkingen: helemaal HEMA!

Leave a Reply