HEMA Blush & Go! #61

Sinds kort liggen de nieuwe producten van HEMA in de winkels. Ik sprong gisteren binnen en vond de nieuwe Blush & Go! blushes. En voor degenen die me kennen: blush is helemaal mijn ding, dus ik kocht meteen een kleurtje.

Deze blushes van de HEMA zijn creamvarianten in een kleine dome. De bedoeling is dat je met de bolle kant over je wangen gaat en de kleur vervolgens snel uitvaagt met je vingertoppen. Zo geef je je huid een vleugje kleur in een oogwenk.

De blush zit in een plastieken verpakking die er naar mijn mening nogal goedkoop uitziet. Het doet me denken aan zo van die lipglossjes die je vroeger bij je Barbie kreeg (ben ik al zo oud?!).

De kleur die ik heb gekocht is #61, een bruinroze kleur met subtiele gouden shimmers. Het ziet er feller uit in de verpakking dan op de huid.

Als je de blush rechtstreeks van de verpakking op de huid aanbrengt, krijg je een prachtige kleurafgave. Ik heb wel gemerkt dat als je je vingers of een kwast gebruikt, je amper kleur ziet op de huid. Dus het is echt de bedoeling dat je de bolle kant rechtstreeks op de huid aanbrengt en het product dan vervaagt.

#61 is een prachtige, oudroze kleur met een subtiele shimmering. Heel mooi bij alle huidstinten!

De blush is hier wel dik aangebracht, maar je moet het een beetje in de huid werken met je vingertoppen, en dan heb je echt een prachtig effect.

Een nadeel is wel dat het product een beetje vettig aanvoelt. Niet zo prettig voor mijn gemengde huid, dus ik set het altijd met een poederblush of poeder. Anders glijdt het zo van mijn huid af (en zeker met dit warm weer!). Voor drogere huidjes is deze blush dus zeker een geschenk uit de hemel!

Ik ben onder de indruk van deze blushes! Ze zien er een beetje goedkoop uit, maar de kwaliteit is er zeker. Het is handig in gebruik want je hebt enkel de blush en je vingers nodig. Als je een vette huid hebt, kan je het best even setten met wat poeder, want de textuur is nogal vettig en kan snel van de huid glijden.

HEMA Blush & Go! – verkrijgbaar in 2 kleuren; €4,95

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Dat ziet er leuk uit! Al zie ik mij mij 's morgens wel vergissen en denken dat het een lippenbalsem is ipv een blush of zo :D!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Haha, dat is geen probleem, je kan ze ook prima als lippenbalsem gebruiken!

 2. Hah, wat een cute product, mooie kleur!

 3. wendybeautyties says: Reply

  Leuk hoor, mooie kleur ook!

 4. petra says: Reply

  Oh, wat een leukerd!

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  ik vind het er wel leuk uitzien!

 6. beautiesatwork says: Reply

  spijtig dat hij niet zo geschikt is voor een vette huid 🙁

  1. DianaAPBL says: Reply

   Bwah jawel hoor, gewoon setten met een poeder(blush) en you're ready to go 🙂

 7. Kelly says: Reply

  Hé wat een leuk productje! Lijkt ook een beetje op zo'n EOS lipbalm van vorm! Lijkt me wel iets handig! Nu dat ik weet dat er een nieuwe collectie is zal ik een van de dagen de HEMA toch is binnen moeten springen 😀

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad zo'n EOS lipbalm!

Leave a Reply