Happy 3rd birthday to APBL!

Vandaag wordt mijn blog 3 jaar, hoera! Het is precies 3 jaar geleden dat ik gestart ben met een krakkemikkig Blogspot blogje waar ik wazige foto’s op zette en elke zin eindigde met een uitroepteken of twee. Ik kan amper geloven dat het al zo lang geleden is en ben erg blij met waar ik nu ben geraakt.

Dankzij jullie is mijn blog zo ver geraakt, en jullie comments kunnen mijn dag helemaal terug goed maken. Ik wil jullie dus allemaal héél erg bedanken voor de afgelopen paar jaren, en hoop dat jullie APBL nog heel lang zullen blijven lezen!

Natuurlijk trakteert de jarige, en ik ben zeker van plan om een paar leuke winacties in elkaar te steken. Alleen ga ik dat samen gooien met mijn verjaardag (11 augustus), dus dat wordt dubbel vieren! Hou de blog dus zeker in de gaten de komende weken.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

38 Comment

 1. peggy timmermans says: Reply

  Beter laat dan nooit, een dikke proficiat met je blogverjaardag!

 2. Mallory says: Reply

  Congrats ! x

 3. Kelly says: Reply

  Happy birthday APBL! 11 augustus is ook de verjaardag van mijn mama, toeval! Dan zal ik jouwe zeker niet vergeten!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Och, wat een toeval 😀

 4. Lisa says: Reply

  gefeliciteerd!! (:

 5. mostlysunnybunny says: Reply

  HAPPY BLOGOVERSARY, Diana! Many, many more to come! I'm so glad we met this way <3

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thank you sweetie! I'm very fortunate that I met you, I'm so happy!

 6. Proficiat, meid! 3 jaar and counting! Ben blij dat je ondanks je kleine dip een tijd geleden toch hebt doorgezet. Joepiejajee :-)!

 7. Tessa says: Reply

  proficiat! het gaat nogal vooruit he 😮 ik ben de 4 jaar al gepasseerd

  1. DianaAPBL says: Reply

   Amai, dat is ook niet min, proficiat!

 8. petra says: Reply

  Yaaay!!! Happy blog-birthday!!
  Keep on bloggin' xxx

 9. Nikita says: Reply

  Super ! Proficiat en geniet ervan

Leave a Reply