Guestblog // Inge’s favorieten

Vandaag blogt guestblogger Inge voor de eerste keer, joepie! Ze stelt in dit artikel haar favoriete producten voor, zodat jullie haar ook een beetje beter leren kennen. Enjoy!

Hey iedereen! Mijn eerste artikel op APBL, zo spannend! 🙂 Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete producten.

Ik begin mijn dag met een lekker warme douche en daarbij gebruik ik steevast de haarproducten van Nivea. Momenteel is mijn haar gekleurd en gebruik ik regelmatig de Color Protect versie. Daarnaast gebruik ik ook af en toe de Diamond Gloss – en de Intense Repair versie. Aangezien ik vrij snel gespleten haarpunten heb, gebruik ik ook één keer per week een haarmasker. Ook die is van het merk Nivea en zie je rechts op de foto. De conditioner gebruik ik elke wasbeurt.

Voor mijn lichaam is mijn favoriet zonder twijfel de douchegel van Rituals. Hij schuimt zalig en ruikt overheerlijk! Ik heb hem in de geur Yogi Flow.

Eenmaal uit de douche neem ik er soms een bodylotion of body butter bij om mijn droge huid te verzorgen. De body butters van The Body Shop vind ik heerlijk. Ik heb onder andere de Shea Body Butter. De geur ervan geeft me een kalmerend gevoel. Daarnaast vind ik de Mango Body Butter (staat niet op de foto) ook fantastisch, maar die is eerder verfrissend van geur. Mijn favoriete bodylotion is de Dove Beauty Blossom Bodylotion. Spijtig genoeg is dit een limited edition.

Eenmaal aangekleed begin ik aan mijn gezicht. De melk & tonic van Nivea, die je links op de foto ziet, gebruik ik meestal niet in mijn ochtendritueel, maar gebruik ik ‘s avonds als ontschminker. ‘s Ochtends ga ik eerst over mijn gezicht met de tonic van Nivea en daarna doe ik Nivea dagcrème op. Zoals je ziet, ik ben een Nivea fan! 🙂

Aangezien mijn gezicht zowel vettige als droge plekjes heeft, weet ik nooit welke formule ik van deze producten moet kopen, die voor een normale tot gemengde huid (blauwe reeks) of die voor een droge of gevoelige huid (roze reeks). Daarmee dat ik mijn dagcrème in de roze versie heb en de andere producten in de blauwe versie.

Daarna breng ik mijn make up aan. Voor dit artikel zal ik mijn favoriete basics laten zien.

Voor foundation ben ik een grote fan van de BB Cream van L’Oreal (oké, niet echt een foundation natuurlijk…)/ Ik heb hem in de kleur Light. Als ik niet zo’n zin heb in een vloeibare foundation op mijn gezicht, dan neem ik heel graag de minerale foundation van e.l.f in poedervorm. Deze heb ik in de kleur Fair.

Als ik oogschaduw opdoe, wat overdag niet zo vaak gebeurt, dan grijp ik bijna altijd naar mijn Naked palette van Urban Decay. Ongetwijfeld kent iedereen dit palette wel!

De mascara’s van Maybelline zijn echt fantastisch! Ik kan niet zonder en gebruik ook nooit mascara van andere merken. Daarbij gebruik ik elke dag mijn wimperkruller. Ik geloof dat de mijne van de Hema (miss Helen) is.

De blush die ik het meeste gebruik, is er eentje uit een limited edition van Essence, Marble Mania. Heel handig is het feit dat het lijkt alsof hij nooit zal opgeraken! Je ziet amper dat hij al gebruikt is, terwijl ik hem echt heel vaak opdoe.
Als highlighter gebruik ik heel graag de glanzende highlighter voor het gezicht van e.l.f. Zoals je wel kan zien, is het een vloeibare highlighter. Heel handig in gebruik!

Lipproducten gebruik ik zelf (bijna) nooit, dus daar heb ik ook niet echt een favoriet in. Wel gebruik ik regelmatig The Body Shop Foundation Lip Butter. Deze ruikt heel lekker en maakt mijn lippen heerlijk zacht. Bovendien gaat de hele prijs die je eraan betaalt naar het goede doel!

Is een van deze producten ook jullie favoriet?

Liefs,
Inge

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. beautiesatwork says: Reply

    de bb cream van garnier is ook mijn favoriet 🙂

  2. De bodybutter van de TBS is erg fijn.
    Liefs xxxx

Leave a Reply