Guerlain x Emilio Pucci review by Eva

Een tijd geleden ontving ik twee fantastische Guerlain producten uit de langverwachte Emilio Pucci collectie. Ik liet mijn lieve vriendin Eva van Valley Doll deze schatjes reviewen, want ze is echt een grote steun geweest voor mij (thanks again, sweetheart!). Vandaag kunnen jullie haar review lezen!

Van de lieve Diana kreeg ik twee productjes van Guerlain toegestuurd uit de Guerlain by Emilio Pucci collectie. Zelf had ik hiervan de Météorites met de prachtige verpakking op de wishlist staan maar ik heb ze uiteindelijk niet gekocht. Ik was dan ook erg blij toen ik deze mooi mascara en nagellak in ontvangst mocht te nemen om te testen.

Als eerste het prachtige lakje met de naam Riviera. Die komt in een heel mooi kartonnen doosje met de sierlijke Guerlain letters op. Het flesje zelf is dan weer heel simpel, enkel het Guerlain logo op de dop, die van hout is gemaakt, btw. Een heel mooi detail vind ik zelf.
Het lakje is een soort indigo – blauwe kleur. Niet iets wat ik zelf zou aanschaffen, maar nu ik hem getest heb, vind ik het een erg mooie kleur. Soms is ie blauw, soms is ie paars, soms is ie .. blauwpaars. Je snapt het wel. De kwastje lakt erg fijn en in twee laagjes is het mooi gedekt. Het lakje houdt wel een paar dagen mooi op mijn nagels, mits een goeie topcoat. Let vooral niet op mijn lelijke nagels en dito nagelriemen, het zijn examens geweest ;-). Ik had het lakje ook al een paar dagen op mijn nagels, daarom de tipwear.

Mocht je deze  nog aan je collectie willen toevoegen, rep je dan naar de dichtsbijzijnde parfumerie want deze collectie is LE.

Het tweede product is een double-ended mascara in de kleur ‘Blu 2 Pucci’. Blu ? Ja, een blauwe mascara dus. Komt bij jou ook de foute 80’s make- up trend meteen op in je achterhoofd ? Same here.

Maar goed, in the name of beauty moest ik deze natuurlijk uitproberen. En om eerlijk te zijn, I like this ! Dit is echt een prachtige diepblauwe mascara waar ik heel wat complimentjes mee heb mogen ontvangen. De mascara heeft twee uiteindes, een borsteltje voor bovenste wimpers en een kleintje om de onderste wimpers te doen, op die manier kan je gemakkelijk aan de kleine haartjes onderaan.


Zo’n gekleurde mascara is eens iets anders dan zwart of bruin en verheldert je oogopslag meteen. Zelfs mijn vriend had het gezien én vond het mooi. Het blauw neigt ook naar het indigo, een beetje gelijkaardig aan de nagellak. De tube van de mascara is mooi uitgevoerd, met letterlijk een soort ‘twist’ aan. Heel leuk en gemakkelijk terug te vinden in mijn stash. Ik ben erg blij met deze mascara en zal deze met veel plezier dragen.

Dankjewel Diana om mij te laten kennis maken met deze twee leuke producten!

Pucci vernis Paradisio & Riviera – €22,22
Pucci mascara le deux – €34,33

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. marijke04 says: Reply

  De nagellak is zoo mooi! De mascara vind ik ook best tof!

 2. Sté says: Reply

  Staat je goed! Ik ben ook nog op zoek naar een blauwe mascara, al is deze van Guerlain wel iets te duur voor zo'n experimentje 😉

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  I really love the color, but I haven't had enough courage to wear the mascara out!

 4. Die mascara is echt prachtig, helemaal niet fout vind ik!

 5. beautiesatwork says: Reply

  het blijft toch grappig om je eigen naam te zien staan 🙂

 6. Nope, geen blauwe mascara voor mij. Het lakje daarentegen…

 7. Frauke says: Reply

  Die mascara staat je idd goed! Heb de spulletjes zelf ook en ben er dol op 😀

 8. Ach jij lieve schat toch, I'm always here if you need me ! x

 9. Esmay says: Reply

  Wat lief dat je haar die producten hebt gegeven <3 !
  Fijne review ook, die mascara vind ik toch best tof!

 10. redhotjillypeppers says: Reply

  De mascara staat je echt mooi ! Handig ook dat hij 2 borsteltjes heeft.

  1. Thank you !

Leave a Reply