Guerlain Voilette de Madame – review & swatches

De prachtige herfstcollecties overspoelen volop de markten. Vandaag toon ik jullie de Voilette de Madame herfstcollectie van Guerlain, waarvan ik de prachtige blush en een oogschaduwduo heb ontvangen.

Deze herfst wilt Guerlain elke vrouw onweerstaanbaar maken. Haar verleiding en vrouwelijke persoonlijkheid staan centraal. Deze collectie zet al deze aspecten in de verf: vrouwelijke kleurtjes, ondergedompeld in luxe.

Twee prachtige items vielen in mijn brievenbus: de Madame Rougit blush en een Ecrin 2 Couleurs in ‘Two Spicy’.

De blikvanger van deze collectie is uiteraard de Madame Rougit blush. Deze bestaat uit vier lumineuze kleuren: framboos, bleekroze, beige en koraal. Samen vormen ze een zachtroze kleur die de huid een highlight en een kleurtje geeft.

De blush zit in een glanzend zwart doosje met een magnetische sluiting. De blush heeft nog een spiegel, en onderaan zit een roze kwastje verscholen.

Hier is een close-up van de blush. PRACHTIG! Het patroontje, de bolletjes, het Guerlain logo en de kleuren… Bijna zonde om hem te gebruiken, niet?

Hier zijn de vier kleuren apart geswatcht…

…en hier zijn alle kleuren geblend. Je verkrijgt een zachtroze kleur die goed zal staan bij zowat iedereen. Ikzelf draag nooit roze omdat het niet bij mijn huidsondertoon en rosacea past, maar deze kleur vind ik zeker draagbaar.
De zachte shimmers zorgen voor dimensie op de huid en ze weerkaatsen het licht heel erg mooi.

Het kwastje dat bij de blush zit, is ook van zeer goede kwaliteit. De haartjes zijn absoluut niet stug en voelen juist heel zacht aan op de huid. Ik gebruik toch liever mijn Real Techniques blush kwast, maar deze is zeker prima voor onderweg.

Laten we nu eens een kijkje nemen naar de Ecrin 2 Couleurs. Deze heb ik in de kleur ‘Two Spice’, een duo van koraalroze en bruin.

Het doosje van de oogschaduws is glanzend en goudkleurig. Heel mooi, maar wel vervelend omdat er zo snel vingerafdrukken op achterblijven.

In het doosje zit ook nog een sponsapplicator. Niet mijn favoriete tool, ongeacht het feit dat dit exemplaar van Guerlain is.

De oogschaduws zijn zacht maar niet poederig. Je hebt dus amper last van fall-out.

De pigmentatie is dik oke! Ik had eerlijk gezegd niet zoveel verwacht van de koraalkleur omdat deze nogal glitterig is, en ik heb nooit echt goede ervaringen met glitteroogschaduws gehad. Maar zoals je kunt zien op de foto is de pigmentatie dik in orde.

Zoals je kunt zien, stelt de Guerlain herfstcollectie zeker niet teleur. De kleuren zijn helemaal mijn ding, en de kwaliteit overtreft mijn verwachtingen.

Het enige nadeel wat ik kan bedenken, is uiteraard de prijs. €58,45 voor een blush en €42,50 voor twee oogschaduws vind ik toch erg veel! Goed, de kwaliteit is zeker merkbaar, maar het blijft toch een smak geld.

– Ecrin 2 Couleurs (8 kleuren): €42,50
– Madame Rougit Blush 4 Couleurs: €58,45
– Le Stylo Yeux (5 kleuren): €25,50
– Rouge G (3 kleuren): €44,10
– Gloss d’Enfer (3 kleuren): €29,75
– La Laque Couleur ‘Madame Batifole’: €24,45

Verkrijgbaar vanaf 1 september.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Marijke says: Reply

  Oh, die blush! So so pretty!!

 2. Sofie says: Reply

  De blush ziet er echt heel mooi uit! Al is de swatch dan weer niet zo speciaal/origineel…

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Aren't these PRETTY??? I can't wait to check out the new Rouge G's!

 4. Die blush, soooo pretty !

 5. beautiesatwork says: Reply

  het blijft mijn lievelingsmerk 🙂

Leave a Reply