Guerlain Rouge G ‘Rose Glacé’

De Rouge G lipsticks – rasechte klassiekers en bestsellers in het gamma van Guerlain. Vanaf nu worden er enkele nieuwe kleuren toegevoegd aan het gamma: 5 permanente kleuren en 2 limited editions waarvan ik er eentje heb die ik jullie graag toon. Lees dus snel verder als je meer wilt weten over Rose Glacé!

Normaal zitten de Rouge G lipsticks in een zilveren huls, maar deze limited editions hebben een mooi kleurtje gekregen. Rose Glacé heeft een lichtroze huls terwijl de andere kleur, Rose Grenate, een felroze kleur heeft.

Ik vind de verpakkingen van de Rouge G lipsticks altijd zo mooi! Ze voelen lekker zwaar en luxueus aan. De huls heeft aan de binnenkant ook een spiegeltje, wat erg handig is voor onderweg.

Rose Glacé is een zeer lichtroze kleur met glitters erin. Ik schrok eerst wel want ik verwachte een felle Nicki Minaj-achtige look, maar niets is minder waar.

De lipstick maakt je lippen zeer lichtroze en geeft ze een mooi glansje. De glitters erin zie je terug maar ze vallen niet erg op. Het resultaat is gezonde, glanzende lippen met een fijne shimmer erin. Heel mooi en erg draagbaar!

Bovendien hydrateert het mijn lippen ook, net als een lippenbalsem. Je ziet het ook aan de gezonde glans.

De lipstick kan je zo dragen, maar ook over een lipstick als je een glossje wilt. Een heel veelzijdig product, dus!

Guerlain Rouge G – €45,70

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. De verpakking is echt to die for! Maar de lipstick zelf vind ik tegen vallen..

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Ik vind dit eigenlijk wel een leuke kleur, hoor. Maar als je iets Nicki Minaj-achtigs verwacht, kan ik me voorstellen dat het een beetje een teleurstelling is ;-).

 3. Ben er zelf niet zo heel fan van 🙂

 4. Sofie says: Reply

  De verpakking is heel mooi! Al had ik toch wat meer verwacht van de kleur…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik ook, maar dat is helemaal vergeven door de supermooie verpakking :p

 5. Wat een mooie lipstick! Zowel de verpakking als de kleur!

 6. Prachtige verpakking maar de kleur spreekt me niet zo aan

 7. beautiesatwork says: Reply

  mooie foto's 🙂 de kleur is niet meteen mijn ding maar de verpakking wel

Leave a Reply