Guerlain Rouge Automatique

Voor mijn verjaardag stuurden de lieve mensen van LVMH mij een fantastisch pakketje op. In dat pakket zaten twee prachtige Rouge Automatique lipsticks van Guerlain in de kleuren 142 Fleur de Feu en 160 Bal de Mai. Kijk snel mee!

De Rouge Automatique lipsticks zijn één van de bekendste producten van Guerlain. Deze iconische lipsticks hebben geen dop – je moet het knopje naar boven duwen zodat het product naar boven schuift. Heel handig en geen geklungel met dopjes meer.

Het kleurenassortiment is ook goed gevarieerd: je hebt beiges, rozes en rode kleuren in verschillende tinten.

Ik heb de kleuren 160 Bal de Mai (lichtroze met gouden shimmers) en 142 Fleur de Feu (een mandarijnkleurtje met gouden shimmers). Normaal ben ik absoluut géén fan van shimmers in lipsticks, maar het resultaat hier is toch best verbluffend.

Deze Rouge Automatiques zijn ongelofelijk zacht en glijden als boter over de huid. Een droomformule, echt!

De pigmentatie is ook dik oke. Het is niet zo opaak als sommige andere lipsticks, maar de dekking op de lippen is fantastisch.

 142 Fleur de Feu een mooie en dekkende rode kleur met een gouden sheen. Niet meteen mijn ding, maar de kleur flatteert ongetwijfeld iedere huidstint.

160 Bal de Mai is een ware verrassing! Ik had schrik dat het zo’n frosty lipstick zou zijn met een overdaad aan gouden glitters, maar niets is minder waar. De gouden shimmers zijn echt miniscuul waardoor je lippen een prachtige glans krijgen. Onderstaande foto is een mooi bewijs daarvan.

Deze Rouge Automatiques zijn bovendien nog eens superlicht. Je hebt geen zware laag product op je lippen, maar een dun laagje dat als lippenbalsem aanvoelt maar dekt als een echte lipstick.

Het product blijft enkele uren goed op de lippen zitten, maar verwacht niet dat het een zware maaltijd kan overleven.

Toch ben ik dik tevreden met deze lipsticks. De verpakking is prachtig en superhandig. Bij mij rollen de dopjes vaak weg of raak ik ze kwijt, dus deze compacte lipsticks zijn helemaal mijn ding. De formule is ook fijn, want ik hou niet van een lipstick waarvan je ze echt voelt zitten. En de pigmentatie is prima, dus ik heb niks om over te klagen.

Guerlain Rouge Automatique – €31,55

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Mme_Sophistique says: Reply

  oh wauw die tweede kleur staat je echt zo goed, echt de perfecte nude

 2. Marijke says: Reply

  Wat een prachtige kleuren! 🙂

 3. lucky you! mooie kleuren

 4. Fleur de Feu is echt prachtig zeg!

 5. superhettie says: Reply

  Mooie lipsticks!

 6. mostlysunnybunny says: Reply

  Oh gosh, what gorgeous shades! I'd personally go for Fleur de Feu, but both look great on you!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks Sunny! I think Fleur de Feu would look amazing on you!

 7. Die eerste vind ik het mooiste staan bij je 🙂

  1. beautiesatwork says: Reply

   I agree 🙂

Leave a Reply