Guerlain Météorites Blossom Spring 2014 – review & swatches

Één van de lentecollecties waar ik het meeste naar uitkeek, was de Météorites Blossom lente 2014 collectie van Guerlain. Het bevatte namelijk enkele prachtige producten: cream blushes, een wenkbrauwpalette en nieuwe Météorites parels.

Ik testte een deel van de collectie uit en toon jullie vandaag graag de reviews.

Dit nagellakje en lipgloss duo bezorgde mij eerst een beetje schrik. Wit met glitters?! Dat gaat mij nooit staan. Maar het effect was verrassend mooi en vooral draagbaar.

Deze Gloss d’Enfer is in de kleur Star Dust (862). Het wordt beschreven als ‘an iridescent ray of pure light’. Hoe mooi is dat wel niet gezegd?

De gloss heeft een lange sponsapplicator. Deze is erg fijn in gebruik: het is niet te groot en niet te klein, en neemt voldoende product op voor je beide lippen.

Het effect op de lippen valt erg goed mee! Het is geen glitterbom, maar reflecteert het licht mooi en zorgt voor een prachtige glans. Ik denk dat dit perfect is voor dames die vollere lippen willen faken. Het geeft je echt een Angelina Jolie mond zonder de plastische chirurgie. Echt een aanrader!

De nagellak uit deze collectie heet ook Star Dust en is ongeveer dezelfde kleur als de lipgloss. Alleen de blauwgroene glitters zijn veel opvallender aanwezig. Lijkt me ook logisch, want ik denk niet dat er veel liefhebbers van groene glitters op de lippen zijn.

De nagellak lakt erg gemakkelijk en ‘dekt’ al na één laagje. Je krijgt geen echt opaak resultaat, maar eerder een glanzend shimmerlaagje over de nagels die je een gesofisticeerde look geeft.

Up next: de Météorites Blush. Allereerst: hoe schattig is de verpakking? Het doet me denken aan die Blush&Go! blushes van de HEMA (klik hier).

Deze Météorites Blush komt in twee kleuren: Pink (01) en Cherry (02). De kleur die ik heb gekregen is Pink, een lief roze kleurtje.

Roze is normaal niet mijn ding, maar deze tint is werkelijk fantastisch. Het is zachtroze en staat mooi bij zowat elke huidskleur. En ja, ook bij die van mij, terwijl ik normaal geel uitzie als ik roze op heb (echt waar).

De blush is ZO zacht! Echt alsof je boter uitwrijft. Het klinkt een beetje vies als ik het zo beschrijf, maar het is dus heerlijk zijdezacht.
Bovendien versmelt het echt met je huid zodat de kleur de hele dag aanwezig blijft. Indrukwekkend!

Het product kan je ofwel rechtstreeks uit de verpakking aanbrengen of met een kwast. Ik stip het product gewoon aan op mijn wangen en blend het dan uit met mijn vingers. Je kan ook meerdere laagjes aanbrengen voor een feller effect, maar ik hou van het onschuldig blosje dat ik krijg van deze blush.

Dan de absolute topper uit de collectie: deze nieuwe L’Ecrin Sourcils. Ik zag echt al fantastische resultaten met dit palette, dus ik was erg blij dat ik dit schatje in mijn brievenbus vond.

Het palette is in één kleur verkrijgbaar: Universel (001). Het bevat een highlighter en drie wenkbrauwkleuren. Het is dus geschikt voor iedereen, want je hebt een licht kleurtje voor de blondines en een donkerbruine tint dat perfect is voor mij. Je kan dus zelf ook kleuren mengen en zo de perfecte kleur voor jezelf verkrijgen.

De highlighter is ongelofelijk mooi. Het is een goudroze kleurtje dat je wenkbrauwen en ogen een heuse lift geeft.

Ik gebruik zelf de donkerste kleur, die perfect is voor me. Ik meng het soms met een lichtere kleur voor aan de aanzet van mijn wenkbrauwen. Ik gebruik dus het hele palette en niet enkel één kleurtje.

De kleuren hebben bovendien niet die vreselijke, rode ondertoon. Je ziet dat soms wel in wenkbrauwpoeders: een bruine kleur met een felrode ondertoon waardoor het een erg raar effect geeft. Gelukkig heeft dit palette dat niet!

Het bijgeleverd kwastje en spoolie is ook superfijn in gebruik. Het is wel wat klein, maar het kwastje is erg stevig waardoor je er erg fijne lijntjes mee kunt maken.

Mijn huidige wenkbrauwritueel bestaat uit het volgende: eerst breng ik mijn MUFE Aqua Brow aan. Deze laat echter vaak wat ‘ongekleurde’ plekken achter die ik gewoon niet mooi ingevuld krijg. Ik gebruikte vroeger mijn wenkbrauwpotlood van MAC, maar dat paste niet echt en gaf harde strepen.
Dit wenkbrauwpoeder is daarvoor perfect. Het vult de lege plekjes nog eens in zodat ik de perfecte wenkbrauwen krijg. LOVE IT!

Deze collectie heeft me dus he-le-maal kunnen bekoren. Zelfs de nagellak en de lipgloss, waar ik eerst schrik voor had, hebben me aangenaam verrast.

Maar vooral de blush en het wenkbrauwpalette krijgen van mij two thumbs up! Ik aanbid het wenkbrauwpalette praktisch en raad jullie hem allemaal aan. Echt iedereen kan het palette gebruiken (behalve misschien de dames met rood haar?). De kwaliteit is ook fantastisch: het poeder brengt gemakkelijk aan en blijft perfect zitten.

De blush is gewoon superschattig en tegelijkertijd geeft het je een supermooie blos.

Welke producten gaan jullie uit de collectie halen?

Météorites Blush – €39,40 (limited edition)
L’Écrin Sourcils – €44,70
Gloss D’Enfer – €29,40
La Lacque Couleur – €23

Nu verkrijgbaar in de parfumerie

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Verrrrry interested in die blush. Hij ziet er geweldig uit!

 2. Wat een mooi palette! De blush vind ik ook erg lief.

 3. Redhotjillypeppers says: Reply

  De blush springt er inderdaad wel uit. Mooi !

 4. De blush, wauwie! 🙂

 5. petra says: Reply

  Die blush is oh so pretty! <3

 6. Die blush is echt prachtig! <3

 7. mostlysunnybunny says: Reply

  Oh you got the other blush! I think it's definitely more your thing than the fuchsia one I have, though I'm really happy because that is one shade I don't own 20 of already 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ooh I'm excited for the reviews! I bet the fuchsia will look amazing on you. You just have a way of pulling of ALL the colours!

   1. mostlysunnybunny says: Reply

    Evidently you haven't seen me with brown, bronzy, or really nude lipsticks LOL Or reddish eyeshadows!

    1. DianaAPBL says: Reply

     Well, REALLY nude lipsticks don't look good on anyone. Just like red eyeshadows!

 8. beautiesatwork says: Reply

  ik snap je enthousiasme volledig 😀

Leave a Reply