Guerlain Bloom of Rose Fall 2015

Morgen is het officieel herfst dus leek het me gepast om deze prachtige herfstcollectie van Guerlain, Bloom of Rose, te tonen. Onverwachts, veelzijdig, ultra-vrouwelijk en geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van de roos. Ontdek intense oogschaduws, frisse blushes, de Kiss Kiss Roselip (nieuwe formule) en veel meer. Blijf lezen voor een in-depth review van de Ecrin 6 Couleurs oogschaduwpalette en de KissKiss lipstick!

Guerlain Bloom of Rose Fall 2015

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette – Beaugrenelle

Guerlain staat bekend om haar prachtige oogschaduwpalettes: ik denk hierbij aan de Velours d’Or en de Terra Inca palettes, om er een paar op te noemen. Voor deze Bloom Of Rose collectie heeft Guerlain twee palettes met zes en vier oogschaduws ontwikkeld. Het Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette in de kleur Beaugrenelle bevat dus zes oogschaduws met verschillende blauw -en grijstinten.

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette 'Beaugrenelle'

Het eerste wat opvalt, is de prachtige verpakking. Het dekseltje van het palette bevat een ongelofelijk mooi uitgesneden patroon.

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette 'Beaugrenelle'

Het palette bevat vijf oogschaduws en één eyeliner, al kan je deze laatste ook wel gebruiken als cream oogschaduw. De oogschaduws hebben verschillende finishes: satijn, matte en iriserend. Je kan verschillende looks maken, van een lichte daglook tot tot een smoky eye om ‘s avonds mee op stap te gaan.

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette 'Beaugrenelle'

Hier zijn de swatches van het palette. De eerste twee tinten zijn licht en dienen als highlighter. Eentje is matte en de andere bevat shimmer – handig. Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en zijn heel fijn om mee te werken. Enkel de eerste kleur (de witbeige, matte kleur) is een klein beetje poederig – de rest van de oogschaduws zijn heerlijk zacht en fijn om te blenden. Ook de eyeliner heeft een goed pigment: het droogt snel maar het is romig genoeg om ook als oogschaduw te gebruiken.

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette 'Beaugrenelle'

Guerlain KissKiss lipstick

Ah, de KissKiss lipsticks – een echte Guerlain klassieker. Ik schreef al eerder over mijn ervaringen met deze schatjes (lees hier) en ik was al een grote fan van de formule. De kleur die ik hier heb, heet Orange Fizz. Het is geen knaloranje kleur, maar eerder een rood met een oranje ondertoon.

Guerlain KissKiss lipstick 'Orange Fizz'

De formule is zacht, romig en gepigmenteerd. Zoals ik al vermeldde in mijn andere review, is dit net een erg getinte lippenbalsem vanwege de hydraterende eigenschappen.

Guerlain KissKiss lipstick 'Orange Fizz'

Ik ben echt dol op deze kleur! Het is niet gewoon rood, niet knaloranje – ik hou er van!

Guerlain KissKiss lipstick 'Orange Fizz'

Ik ontdekte maar een kleine deel van deze collectie maar ik ben verkocht! De blushes zijn zo mooi en ik ga er zeker nog eentje in huis halen.

Guerlain Bloom of Rose Fall 2015

Guerlain Ecrin 6 Couleurs Eyeshadow Palette ‘Beaugrenelle’ – €81,70
Guerlain KissKiss lipstick ‘Orange Fizz’ – €37,25

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Oh waauw, die lipstick! <3

  2. mostlysunnybunny says: Reply

    I don't find the palette too easy to use, but the lipstick is stunning! <3

  3. xLauratjj says: Reply

    De kleuren van de oogschaduw vind ik precies een beetje *meh*, maar die packaging weer.. DAMNNNNN!!!!

Leave a Reply