Greetz.be bloemen

Met heel wat feestdagen en andere feestelijke gelegenheden in het vooruitzicht, is dit het ideale moment om iemand een bos bloemen cadeau te doen! Ik testte bij de toffe webshop Greetz al eerder gepersonaliseerde kaartjes uit (lees er hier meer over), maar nu bekeek ik ook hun selectie bloemen.

Bij Greetz vind je bloemen voor iedere gelegenheid, en ook planten en verscheidene arrangementen. Ik zag het onderdeeltje ‘brievenbusbloemen’ en ik was direct geïntrigueerd! Ik bestelde een boeketje rozen in verschillende kleuren, en één enkele rode roos met vaas (ik ben geobsedeerd door rozen door Beauty and the Beast – fantastische film!).

Ik koos voor een levering op de volgende werkdag, en ja hoor, de pakketjes werden netjes op tijd geleverd. De roos en vaas kwamen in een langwerpige doos, netjes ingepakt. De doos bevatte ook nog duidelijke instructies en een zakje voeding die je in het water moet doen zodat de roos langer vers zal blijven.

En dan de brievenbusbloemen! Heel grappig: de rozen zaten netjes verpakt in een platte doos die inderdaad in de brievenbus past. Heel tof! De rozen waren echt nog heel vers en stevig, en ook in deze doos vind je instructies en voeding. Heel fijn dat ze dit zo vervoeren want zo geraken de bloemen niet beschadigd tijdens het transporteren.

Ik heb de bloemen vorige week vrijdag ontvangen en ze zijn nog steeds erg mooi en stevig. Een tip: mochten je rozen snel verwelken: even enkele lepels suiker oplossen in wat lauwwarm water, en je bloemen kikkeren direct op! Ik heb hier ervaring mee want ik had mijn rozen de eerste keer niet helemaal onder water gezet waardoor ze allemaal slap werden (zo dom!) maar met dit trucje waren ze de dag erna weer helemaal de oude.

Je kan bij Greetz naast traditionele boeketten en arrangementen ook leuke pakketjes maken, bijvoorbeeld bloemen en een kaart of een doosje chocolaatjes. Je vindt ook verschillende soorten bloemen: rozen, anjers, maar ook leeuwenbekjes en lelies. Ze hebben ook een ‘Boeket van de Maand‘ waarbij ze iedere maand een prachtige boeket samenstellen.

Het grootste voordeel van bloemen bestellen bij Greetz is sowieso de snelle levering en de goede verpakking tijdens het transport. De bloemen blijven ook lang mooi en zijn natuurlijk erg mooi om naar te kijken!

Neem zeker een kijkje op Greetz.be en ontdek niet alleen het assortiment bloemen, maar ook gepersonaliseerde kaartjes, chocolade en nog veel meer!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply