GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream

Ik ben al tijden gek van de foundation primer van GOSH (de doorzichtige variant). Het maakt mijn huid fluweelzacht en laat mijn make up stukken langer op z’n plek zitten. Toen ik, als GOSH ambassadrice, de nieuwe Velvet Touch Foundation Primer Cream ontving om te testen, kon ik mijn geluk niet meer op. Ik hoopte dat deze even goed zou zijn als de ‘gewone’ primer. Benieuwd naar mijn bevindingen? You know what to do!

De primer cream zit in praktisch dezelfde verpakking als de gewone Velvet Touch Primer. Ook deze keer zit het product in een luchtdichte verpakking van 30ml. Dat vind ik persoonlijk de beste soort verpakking, want zo krijg je echt elke druppel eruit. Bij elk pompje drukt de lucht in de tube als het ware het product naar buiten. Bij de meeste verpakkingen blijft er altijd een heel deel product achter aan de wanden – hier gebruik je de volledige 30 ml, de hoeveelheid waar je ook voor betaalt!

Op de achterkant van het flesje krijg je nog wat meer informatie over het product. Zo staat er dat deze primer cream Milk Peptide Complex MPC bevat die de lijntjes in je gezicht opvult en verminderd. Er staat ook dat dit product uitstekend is voor de droge huid.

Het pompsysteem vind ik erg handig. Je hebt wellicht niet genoeg met 1 pompje, maar zo vermijd je wel dat je teveel product in één keer krijgt. En beter te weinig dan teveel, want zo verspil je niks!

De primer cream op zich is wit van kleur, en niet doorzichtig. Eerst had ik er schrik voor, want ik wil geen witte schijn na het aanbrengen van mijn foundation, maar gelukkig zie je er niks van. Verder heeft hij geen geur, wat ik een pluspunt vind.

De textuur van deze Primer Cream voldoet aan zijn verwachtingen: hij is namelijk erg zacht en romig, net zoals een dagcreme. Hij smeert supergemakkelijk uit en trekt nog eens razendsnel in.
Juist door de textuur heb ik het gevoel alsof deze primer cream minder siliconen bevat dan de gewone primer. Hij is net iets dikker en net iets fijner dan de gewone primer. Tuurlijk, dit product bevat ook nog siliconen dus als je daar supergevoelig voor bent, laat hem links liggen. Maar ik heb echt het gevoel dat hij minder siliconen bevat – een pluspunt, dus.

Eenmaal geblend zie je niks meer van de wite kleur. De primer cream laat een lichte glans achter en vult de lijntjes een beetje – misschien zie je het wel op de foto. Net als de gewone primer laat hij mijn make up veel langer zitten.
De prijs van dit product zal sommige meiden wel afschrikken: €16,99 is niet niets. Ik vind het ook wat aan de dure kant, maar persoonlijk zou ik hem zeker opnieuw aanschaffen, gewoon omdat hij zo fijn is. En de kwaliteit is toch belangrijker dan de prijs!

Pluspunten?
+ voelt alsof er minder siliconen in zitten
+ lichte, romige structuur, net zoals een dagcreme
+ smeert gemakkelijk uit
+ trekt snel in
+ laat make up langer zitten
+ de verpakking; je benut elke druppel waarvoor je betaalt!

Minpunten?
– bevat nog steeds siliconen

Conclusie? I’m in love, serieus. Ik gebruik deze nu dagelijks in plaats van de doorzichtige variant, door de structuur er van. Ik kan er niet meer zonder en raad hem jullie dan zeker aan! Wat mij betreft, is dit een must have van de vernieuwde GOSH collectie.

De Velvet Touch Foundation Primer Cream is vanaf 23 mei te koop in alle Kruidvat fillialen voor €16,99.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. miss_matc says: Reply

  Klinkt goed! Ik was op zoek naar een primer en deze lijkt me vrij goed! Pluspunt om dat hij geen geur bevat!

 2. Klinkt erg goed!!

 3. valleydollbeautyblog says: Reply

  Sounds good ! 🙂 Die ga ik toch eens uitproberen hoor !

 4. maccia says: Reply

  Ziet er goed uit 😀

 5. Ik ben ook helemaal into primers, en gebruik ze best veel, ook voor mijn werk natuurlijk, dus deze meot ik zeker eens gaan bekijken!

 6. Selina says: Reply

  Ik krijg bij deze primer net zoveel last van pukkels en plekjes als bij de voige primer,.. erg jammer!

Leave a Reply