GOSH Urban Vibes Collection

Felle kleuren zijn niet mijn ding, maar ik stond wel te popelen om met de nieuwe GOSH Urban Vibes collectie te spelen. Deze zomercollectie bevat kleurrijke palettes en felle eyeliners voor een knallende zomer. Kijk snel mee om meer te ontdekken!

GOSH Urban Vibes Collection

In de Urban Vibe collectie zitten oogschaduwpalettes met elk negen kleuren. Er zijn drie varianten – ‘To enjoy in New York’, ‘To have fun with in LA’, ‘To play with in Vegas’ – waarvan ik de Vegas variant heb. Dit palette bevat wilde, felle kleurtjes en doet me inderdaad denken aan Las Vegas, aan de felle neonlichtjes en verscheidenheid aan kleuren.

GOSH To play with in Vegas eyeshadow palette

De oogschaduws hebben verschillende texturen en finishes: matte, glitter, satijn,… De pigmentatie is wel erg goed, ik ben echt onder de indruk!

GOSH To play with in Vegas eyeshadow palette swatches

De Xtreme Liquid Gel Eye Liner van GOSH is hét product voor wie een langhoudende eyeliner in felle kleurtjes zoekt. Bovendien zijn deze compleet water -en smudgeproof en vrij van parabenen.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eye Liner

Ik heb de volgende kleuren in bezit: 003 Gun Metal, 008 Royal Blue en 009 Turquoise.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eye Liner Turquoise Royal Blue Gun Metal

De eyeliners hebben een spits puntje waarmee je hele precieze lijnen kunt trekken. Ik hou van dit soort applicators en vind ze veel fijner en preciezer werken dan kwastjes.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eye Liner Turquoise Royal Blue Gun Metal

Zoals jullie kunnen zien, zijn deze eyeliners ongelofelijk goed gepigmenteerd. Ik vind alle kleurtjes supermooi, maar Gun Metal springt er voor mij toch uit.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eye Liner Turquoise Royal Blue Gun Metal

Ik ben altijd een grote fan geweest van de Velvet Touch Eye Liner Waterproof oogpotloden. Ze glijden zonder enige moeite over de huid en hebben altijd een intense kleurafgave. Deze variant (er zijn 19 kleurtjes in totaal) heet Blue Moon.

GOSH  Velvet Touch Eye Liner Waterproof Blue MoonGOSH  Velvet Touch Eye Liner Waterproof Blue Moon

GOSH  Velvet Touch Eye Liner Waterproof Blue Moon

De Xtreme Mascara belooft een maximum aan volume, lengte en definitie. Het resultaat is een valse wimper-effect waarbij elke wimper omhuld wordt met de speciale formule.

GOSH Xtreme mascara

Jullie weten dat ik geen grote mascara-fan ben dus deze heb ik niet getest. Ik lees er ook niet veel dingen over op het internet dus ik laat deze zeker testen voor jullie.

GOSH Xtreme mascara

De kwaliteit van GOSH is echt sterk verbeterd met de jaren. Zo’n palette met felle kleuren schept veel hoge verwachtingen, zeker op het gebied van pigmentatie, maar GOSH stelt niet teleur. Ook de eyeliners behoren tot mijn favoriet en zijn één van de meest langhoudende vloeibare eyeliners die ik ooit heb geprobeerd. Goed bezig, GOSH!

9 Shades To Play With palette – €12,99
Xtreme Liquid Gel Eye Liner – €8,79
Velvet Touch Waterproof Eyeliner – €7,79
Xtreme mascara – €11,49

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Ik vind het een supertof pallet! Echt iets voor mij!

  2. Whew, kleurrijk en gedurfd zeg! Maar wel heel fun.

Leave a Reply