GOSH Natural Blush

De zomer is eigenlijk al voorbij, maar toch wil ik jullie nog twee mooie GOSH blushes tonen die tot de lente/zomer collectie behoren. Ze zouden nog in de winkels moeten liggen – ik heb ze in ieder geval afgelopen week nog gespot in het Kruidvat. Ik heb het over de GOSH Natural Blushes in 43 Flower Power en 42 Melon.

Deze Natural Blushes van GOSH zijn volledig matte, dus ze bevatten geen shimmers of glans of iets dergelijks. Dat vind ik persoonlijk het mooiste want ik heb echt niet graag shimmer op mijn gezicht – buiten highlighter, maar dat is maar lichtjes aangebracht.

De eerste kleur is Flower Power. Dit is een lichtroze blush met een koele blauwe ondertoon.

Melon is dan weer zo’n typische kleur voor mij: licht peachy beige.

Wat mij eigenlijk opvalt, is de ‘rare’ textuur van de blush. Als je gewoon naar de foto’s kijkt, zie je ook dat het niet zoals de doorsnee blush is. Dit maakt wel dat het product niet verstuift (een pluspunt) maar een nadeel is dat de kleur niet direct goed op de huid verschijnt…

Zoals jullie kunnen zien, stelt Flower Power zeker niet teleur. Maar Melon is zo’n kleur dat je amper ziet verschijnen op de huid. Je moet echt lagen en lagen aanbrengen voor je iets ziet. Zelfs ik, met mijn melkfleswitte huid, heb moeite om de kleur te zien. Erg jammer want Melon is een supermooie kleur.

Voor de rest ben ik wel dik tevreden met deze blushes. Ze blijven goed lang zitten en voelen zijdezacht aan. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een matte blush met een goede kwaliteit.

GOSH Natural Blush – €8,79

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

11 Comment

 1. goede tip! matte blushes zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden in de drugstores

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  dat ziet er niet slecht uit! vooral dat liefkozen kleurtje is be-you-ful

 3. Twee prachtige kleuren, die eerste is ook helemaal mijn ding. Leuk om te lezen dat we ongeveer dezelfde smaak hebben.
  Liefs, xxx

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Mooie kleuren!

 5. Zijn ze toch niet een beetje chalky? Ofwel lijkt dat maar zo. De kleuren zijn op zich sowieso heel mooi.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat is precies de benaming die ik zocht, bedankt!

 6. Sofie says: Reply

  Melon lijkt me wel een mooie kleur, als zou ik toch ook nog iets meer pigment willen…

 7. ASSchatteman says: Reply

  Qua pigmentatie stelt Gosh me te vaak teleur. Jammer, want Flower Power vind ik best wel mooi!

 8. mostlysunnybunny says: Reply

  Too bad about Melon! It looks so much more intense in the pan! Flower Power seems just fine though 🙂

 9. beautiesatwork says: Reply

  mooie kleuren 🙂 de pigmentatie kon wat beter

 10. Jana says: Reply

  Leuk ! Die roze is zeker tof !
  x Jana

Leave a Reply