GOSH Mega Madness Month / WIN GOSH pakket twv €212

It’s GOSH Mega Madness Month! Afgelopen week kon je al alles lezen over deze gigantische winactiemaand en vandaag sluit ik af met de allergrootste giveaway: de Month Contest!
Onder alle volgers van alle bloggers die meedoen met de GOSH Mega Madness Month wordt een waanzing groot pakket verloot met alle GOSH producten van de nieuwste collectie. Een groot pakket ter waarde van €212!
In dit pakket vind je werkelijk alle producten van alle looks: de CC-cream in alle vier de kleuren, de Velvet Touch Eyeliners in vijf kleuren, noem maar op!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit gigantische GOSH pakket t.w.v. €212 is je naam mailen naar simply@simplymarketing.nl. Vergeet niet om “GOSH MONTH CONTEST” in de onderwerpregel te vermelden. Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m vrijdag 6 december. De winnaar ontvangt vanzelf een mailtje.

Volgende week begint het nieuwe team met het vertegenwoordigen van de nieuwste look, namelijk de Babydoll look. Ook hier maak je weer kans op ontzettend veel mooie GOSH prijzen. Houd daarom de blogs van Marjolein, Sanne en Frauke goed in de gaten!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Jacky Baan says: Reply

    Ik doe mee!!!!!

Leave a Reply