GOSH Long Lasting Lip Markers

Op deze Paasmaandag heb ik een review van de GOSH Long Lasting Lip Markers voor jullie klaarstaan. Ik heb de kleurtjes Berry en Chocolate, twee kleurtjes die ik zelf ook zou kiezen. Ik hou van donkerroze/rode lippen, en bruin staat me eigenlijk wel goed. Maar goed, zijn deze nu beter dan de Max Factor Lipfinity stains, of verslaan ze die van NYC zonder moeite? Ontdek het vandaag!

De verpakking van de Lip Markers zijn net zoals de meeste stains vandaag op de markt: ze lijken sterk op markeerstiften en hebben zelfs dezelfde soort punt. Verder ruiken ze heerlijk naar frambozen, net zoals de stains van Max Factor. Een grote pluspunt, dus!

De kleuren zijn echt mooi en draagbaar, afhankelijk van hoe fel je ze aanbrengt. Over aanbrengen gesproken: het vergt wel wat oefening om deze lip markers goed aan te brengen! De eerste keer dat ik het gebruikte, was het erg streperig en niet overal even goed gekleurd.
Deze markers zijn wel goed voor mijn lippen; ze voelen helemaal niet uitgedroogd uit. Erg voedend zijn ze ook niet, maar zolang ik er maar geen velletjes van krijg ben ik tevreden.

Berry is een felroze, bijna fuschia kleur, maar toch erg draagbaar. Het heeft een paarse ondertoon die je wel een beetje kunt zien op de foto.

Van Chocolate had ik wel eerst wat schrik, maar eigenlijk vind ik deze kleur erg mooi staan – mooier dan Berry. Hij is niet echt bruin, maar donkerrood met bruine ondertonen. Ik vermoed dat deze erg mooi zal staan bij meiden met donkere haren.

Maar hoe lang blijven deze markers nu zitten? Wel, laten we zeggen dat ik zelfs met de strafste make up removers niet alles van mijn lippen af kreeg! Het was dus een hel om de markers te swatchen op mlijn lippen, vlak na elkaar. Ik heb moeten schrobben en vegen totdat alles er af was! Hij heeft dus een geweldige staying power. Ook maaltijden en drankjes overleeft hij zonder moeite. Echt, ik ben onder de indruk!

Zo zagen mijn lippen er uit na een ganse dag Chocolate te hebben gedragen. Je ziet het misschien niet erg goed op de foto, maar mijn lippen zijn donkerder dan dat ze normaal zijn – er zit dus wel degelijk nog een laagje marker op. Oef, ik ben flabbergasted.

Deze Lip Markers winnen voor mij de battle der lipstains! Die van Max Factor ging er af na wat drinken, maar deze gaat er zelfs nog niet af met make up remover op oliebasis. En voor zo’n zacht prijsje moet je gewoon zo’n marker uitproberen!

Pluspunten?
+ geweldige staying power
+ lekker geurtje/smaakje
+ stevige verpakking

Minpunten?
– brengt eerst wat streperig aan

Conclusie? Halen, die handel! Er zijn in totaal 4 kleuren beschikbaar, dus echt veel keuze is er niet. Ik zou Chocolate in ieder geval aanraden, echt een mooi kleurtje!

De GOSH Lip Markers zijn te koop voor €7,49 per stuk in de Kruidvat vanaf 23 mei.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. valleydollbeautyblog says: Reply

    Amai, wel een topproduct he dan !

  2. Wow ik vind de berry ook hetmooiste. Super dat hij lang blijft zitten!!

  3. Leuk!

Leave a Reply