GOSH Forever Metallic Eyeshadow Sticks

Deze zomer brengt GOSH nieuwe producten uit. Ik toonde al eerder de Lip Lacquers en vandaag zijn de Forever Eyeshadow Sticks aan de beurt. Kijken jullie snel mee?

De nieuwe Eyeshadow Sticks zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Je hebt vier natuurlijke kleuren en vier tinten die meer knallen. Dat vind ik heel mooi gedaan! Ik mis wel een erg donkere kleur, bijvoorbeeld zwart.

De kleuren die beschikbaar zijn, heten (vlnr) 01 Silver Rose, 02 Beige, 03 Light Copper, 04 Brown, 05 Grey, 06 Plum, 07 Blue en 08 Green. Niet zo creatief met de namen, helaas (Purple Pow of zoiets, nee?).

De potloden hoeven niet geslepen te worden want je kan ze makkelijk naar boven draaien. Superhandig en gemakkelijk in gebruik.

Dit zijn de swatches in dezelfde volgorde als hierboven. De pigmentatie is echt super! De oogschaduwsticks van GOSH zijn altijd een favoriet van me geweest. Ze geven veel kleur af en zijn écht waterproof. Met deze nieuwe Forever Eyeshadow Sticks is dat niet anders!

Wat ik minder vind, is dat ze allemaal vrij veel shimmer bevatten. Blenden lukt op zich wel, maar dan zitten de shimmers over je hele ooglid en dat ziet er niet uit. Ik zou het dus als basis of highlighter gebruiken. Ook een accentkleur of als eyeliner kun je deze potloden prima gebruiken.

Mijn favorieten uit deze collectie zijn Silver Rose, een heel speciale kleur. Het lijkt een beetje taupe met wat roze erdoor. Zeker een aanrader! Ook Grey en Plum zijn supermooi!

GOSH Forever Eyeshadow Sticks – €9,79 ; nu verkrijgbaar bij Kruidvat

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Angelique says: Reply

  Zien er goed uit!

 2. Lekker gepigmenteerd zeg, nice!

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, oh I need to check these out! Silver Rose seems like such a nice and wearable shade. I can see what you mean by the big dose of shimmer, but I am normally fine with shimmer so I'll see how these turn out!

 4. petra says: Reply

  Mooie kleurtjes!! Ik moet nog foto's maken, dus ben ze nog altijd niet gaan gebruiken… snel doen dus :p

 5. Mooie kleuren zeg! Ziet er goed uit.

 6. chitchatontherocks says: Reply

  Ik vind beige en grey allebei heel erg mooi. Die swatches zien er super uit!

 7. Jana says: Reply

  Wauw ze zijn echt mooi! Hier ga ik er ook eentje van aanschaffen waarschijnlijk !x

 8. beautiesatwork says: Reply

  de bruine zijn prachtig 🙂 die shimmer is voor mij een pluspunt

Leave a Reply