GOSH BB Skin Perfecting Kit

Een product waar ik erg enthousiast van werd, is de nieuwe BB Skin Perfecting Kit van GOSH. Deze kit heeft alles in huis om een perfect huidje te creëren. Ik testte dit product uit, dus lees snel verder voor het verdict!

De BB Skin Perfecting Kit bevat een highlighter om je huid toe doen oplichten, en twee concealers (een lichte en een donkerdere kleur). Je kan met deze concealers dus naast concealen ook shapen. 

Ik ontving de BB Skin Perfecting Kit in de kleur ‘medium’. Véél te donker voor mijn huid, maar ik probeerde het toch uit.

De kit past met gemak in je handpalm. Heel handig voor on the go! Er zit bovendien aan de binnenkant een grote spiegel. De kit bevat wel geen kwast, maar in principe kan je gewoon je vingers gebruiken, zeker als je gehaast bent.

Et voilà. Dit zit er in het doosje: links de twee concealers en rechts de highlighter.

De concealers zien er redelijk licht uit in de pan, maar geswatcht passen ze toch beter bij een medium huidje. De highlighter ziet er véél te goudkleurig en glitterig uit – het deed me eerder denken aan een oogschaduw.

Zoals jullie kunnen zien, zijn de concealers veel te donker voor mijn huid. Toch dekken ze goed en zijn ze lekker romig. De kwaliteit is dus zeker goed! Alleen vind ik de kleuren iets te oranje/bruinachtig om echte concealers te kunnen zijn. Ik zie het meer als een concealer (links) en een cream bronzer (midden).

De highlighter is erg mooi en minder eng dan verwacht. Op onderstaande foto heb ik het redelijk dik aangebracht, maar zo breng je dat dus normaal niet aan. Het effect is erg subtiel en mooi. Het past vooral bij huidjes met een warme ondertoon – ik weet niet of het zo geschikt is voor iemand met een koele ondertoon.

Ik heb de kit niet 100% kunnen testen want het leek me nogal gek om rond te lopen met donkere vlekken op mijn gezicht, maar de kwaliteit is erg goed. Zoals ik al zei, zijn de concealers erg dekkend en fijn van textuur. De highlighter is prachtig en deze gebruik ik regelmatig zelf.

GOSH heeft het zeker niet slecht gedaan met deze kit, alleen de kleuren vind ik een beetje raar gekozen. Het concept is in ieder geval geweldig, en ik hoop zeker de kit in de lichtste kleur op de kop te kunnen tikken.

GOSH BB Skin Perfecting Kit – €12,49 (exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Mooi paletje vind ik, maar de kleuren zien er inderdaad wel heel donker uit.

 2. Wat jammer van de kleuren. Ik denk inderdaad dat deze variant voor velen te donker zal zijn.

 3. beautiesatwork says: Reply

  voor mij ook te donker 🙂

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  looking good! maar als ik dit zo zie zal zelfs het lichtste voor mij te donker zijn vrees ik

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dat valt goed mee, check dit: http://thebeautypier.blogspot.be/2013/05/gosh-bb-… Er is een groot verschil tussen licht en medium!

Leave a Reply