Gliss Kur haarverzorging

Als je er eigenlijk over nadenkt, richten we iedere dag veel schade aan aan ons haar: föhnen, stylen met hitte, teveel wassen, UV-straling,… Af en toe eens een goede, intense verzorgende kuur gebruiken, kan wonderen doen. En dat hoeft ook geen grote hap uit de portefeuille te zijn. De producten van Gliss Kur werken zeer goed en zijn nog eens budgetvriendelijk!

In het gamma van Gliss Kur vind je heel wat producten om je haren mee te verzorgen. Je vindt zowel producten die uitgespoeld moeten worden, als producten die je gewoon in het haar kan laten.

Gliss Kur haarverzorging

Total Repair Anti-Breakage Mask – €7,99

Een goede haarmasker hoort thuis in elke haarverzorgingsroutine. Dit masker gebruik je ongeveer twee keer per week waarbij je het aanbrengt op vochtig haar en minstens één minuut laat inwerken. Als ik dit masker heb gebruikt, dan voelt mijn haar on-ge-lo-fe-lijk zacht aan. Het voelt werkelijk aan als zijde!

Total Repair Direct Repair Kuur – €4,95

Deze kuur hoef je niet uit te spoelen en kan twee tot drie keer per week gebruikt worden. Ik vond het raar dat een creme niet uitgespoeld moest worden – meestal gebeurt dit enkel met olies en sprays. Maar ik werd al snel overtuigd door de werking ervan. Het is eigenlijk een beetje zoals het masker, alleen moet het niet uitgespoeld worden. Handig!

Oil Nutritive – Dream Hair Vederlichte Olie / €9,99

Deze olie bevat een innovatieve formule met micro-oliën voor een diepgaande voeding. Bovendien moet je het opsprayen en niet met de handen inwrijven – handig! En ook veel schoner want je handen worden niet vettig na gebruik. Dit kan je na iedere wasbeurt gebruiken of gewoon wanneer je een boost nodig hebt.

Ik ben zo’n grote fan van de kuur en olie. Ik hou van producten zonder al te veel poespas: aanbrengen en klaar. Deze producten zijn dan ook uiterst geschikt voor lazy gals zoals mij die verzorgd voor de dag willen komen zonder uren in de badkamer te hangen. Love it!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. Marijke says: Reply

    Ik ben ook dol op het masker en de olie! Topproducten!

  2. Die kuur klinkt inderdaad speciaal.

Leave a Reply