Givenchy Rouge-à-Porter ‘Brun Vintage’

De nieuwste lancering van Givenchy belooft de perfecte combinatie van lipstick en lippenbalsem te zijn. De Rouge-à-Porter komt er 2 jaar na de befaamde Le Rouge lippenstift. Je kan het dus beschouwen als ‘het zusje van’. Vandaag toon ik graag de kleur Brun Vintage dus klik verder als je interesse hebt om dit prachtig product uitgebreid te leren kennen.

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage

2 years after Givenchy came out with its famous Le Rouge lipsticks, the brand is now launching the Rouge-à-Porter. Givenchy describes it as the perfect balance between lipstick and lip care and the perfect ally for a casual chic ready-to-wear look.

De Rouge-à-Porter zit in verpakt in een lange, smalle huls omhuld door leder. Voor de rest ziet de Rouge-à-Porter er hetzelfde uit als grote zus Le Rouge: het Givenchy logo op de bovenkant en op de onderkant de naam van het product. In mijn geval is dat ‘Brun Vintage’, een warme, oudroze kleur die niet veel ‘brun’ in zich heeft.

The Rouge-à-Porter comes in a long and slender packaging – actually the same as Le Rouge, except longer. I’ve got the colour ‘Brun Vintage’, a warm pink colour.

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage

Als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat de Rouge-à-Porter gewoon een lippenbalsem is. Hij brengt zo gemakkelijk aan en voelt lekker hydraterend aan. Toch is de kleurafgave fenomenaal en vergelijkbaar met een ware lipstick. Hieronder een lichte swatch maar je kan de kleur dus perfect opbouwen.

If I didn’t know any better, I’d say that the Rouge-à-Porter was a lip balm. The texture is incredible hydrating and smooth and yet it has the same colour intensity as a ‘regular’ lipstick.

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage swatch

Brun Vintage is een zachtroze kleur die bij gewoonweg iedereen mooi staat. Het is een lichte en naturelle kleur; perfect voor overdag. Maar je kan het uiteraard ook matchen met een donkere smoky eye en dan ben je ook klaar voor een avondje on the town. De kleur blijft niet de hele dag feilloos zitten maar dankzij de smeuïge textuur is het echt geen probleem om nog een laagje aan te brengen.

The Rouge-à-Porter doesn’t last an entire day on the lips but I don’t really think that that’s a problem as the product is so smooth and easy to apply.

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage swatch

‘Brun Vintage’ is trouwens slechts 1 van de 16 nieuwe kleuren in deze collectie. De tinten gaan van draagbaar nude tot meer donkere en gesofisticeerde kleuren. Het feit dat je de kleurintensiteit kunt opbouwen naargelang je eigen voorkeur zorgt er ook voor dat je er verschillende looks mee kunt creëren. Toch de investering waard, nee?

Brun Vintage is one of the sixteen new colours of Rouge-à-Porter that range from a neutral nude to a more sophisticated and darker hue.

Givenchy Le Rouge-à-Porter Brun Vintage

Givenchy Le Rouge-à-Porter – €35,50

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. Wat een pretty kleurtje! Waauw! I like it.

 2. dailycupofblablabla says: Reply

  Heftig prijskaartje MAAR wel een heel mooi kleurtje waar je eigenlijk niet de mist in kunt gaan. Mooie foto's!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he? En bedankt voor het complimentje! xo

 3. Saraya says: Reply

  mooi kleurtje <3
  X

Leave a Reply