Givenchy Noir Couture Mascara

Givenchy introduceerde me tot één van mijn favoriete foundations: de Eclat Mattisime. Verder heb ik nog niet veel ervaring met dit merk, maar daar brengt deze Noir Couture Mascara verandering in. Lees snel verder om deze mascara van dichterbij te bekijken!

Uniek aan deze mascara is dat het voor effecten tegelijkertijd zorgt: verlenging, volume, kleur en verzorging. Dankzij een exclusief verzorgend complex (Lash Booster Complex) onderhoudt deze mascara je wimpers ook door deze te beschermen, te stimuleren en te voeden. Ook wanneer je wimpers niet opgemaakt zijn, merk je de verzorgende bestanddelen in deze mascara op.

Deze mascara heb ik in de kleur Black Satin, tevens de enige beschikbare kleur.

Nog een unieke eigenschap: het borsteltje. Deze bestaat namelijk uit drie delen. Dankzij de vorm kan je je wimpers erg mooi krullen en kan je zelfs de kortste haartjes bereiken.

Zoals ik wel vaker heb vermeld, zijn mascara’s niet aan mij besteed. Mijn korte, stugge wimpers krullen gewoonweg niet waardoor ze recht naar beneden wijzen. En dan heeft mascara helaas weinig zin.

Dus heeft goede vriendin Karen deze mascara uitgetest. Hieronder zien jullie alvast links haar naakte wimpers, en rechts met de Noir Couture.

“De Noir Couture is een superfijne mascara. Hij is echt heel zwart, geeft veel lengte en blijft de hele dag zitten. Panda-ogen maken dus absoluut geen kans. De mascara doet mijn wimpers ook niet aan elkaar plakken en klonteren.
Ook het borsteltje werkt erg fijn, ook al zag het er eerst een beetje eng uit. Ik merk dat deze applicator een heel mooi, krullend effect geeft en die de wimpers mooi scheidt zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.

Wel een klein minpuntje: de textuur is erg vloeibaar dus net na het aanbrengen, krijg je soms zwarte veegjes op je ooglid. Maar natuurlijk zijn die snel verwijderd.”

Ik vind het effect in ieder geval ook adembenemend! Het verlengend effect zie je vooral erg goed bij de onderste wimpers. Ook zien de wimpers er stukken meer gekruld uit. Indrukwekkend!

Deze mascara van Givenchy is een echte knaller, dus. Het voldoet aan alle beloftes, en het effect is gewoonweg super. Zeker een dikke aanrader!

Givenchy Noir Couture – €30,50

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Di is gewoon mijn lievelings mascara, ik ben nu aan mijn vierde begonnen, zalig gewoon!

 2. chitchatontherocks says: Reply

  Amai, ziet er super uit! Ik had ook nog niet veel ervaring met de make-up van Givenchy, maar heb me gisteren eens helemaal laten gaan bij de Sephora. Oeps!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik ben benieuwd naar je haul en reviews!

 3. Echt een PRACHT van een mascara, zowel om te zien als qua effect op je wimpers!

 4. beautiesatwork says: Reply

  prachtige foto's weer 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Eva, heel fijn om te horen 😀

Leave a Reply