Givenchy Les Saisons

Bij Givenchy draait het deze zomer rond de sunkissed complexion: een egale teint met een natuurlijke glow, een gezond kleurtje en een zacht blosje op de wangen. Ideaal voor mij, want voor mij is de teint het belangrijkste in een look. Kijk snel mee naar wat Givenchy in petto heeft voor de zomer!

De collectie bevat bronzers, drie Mister Radiant producten (een primer, blonzer en blush), een mascara en een lipgloss.

Givenchy Mister Radiant Primer – €40

Iedereen kent Mister Radiant wel – de gel met gekleurde bolletjes die je huid een gezond kleurtje en glans geeft. Nu is hij er dus ook in een primer vorm. Deze gel creëert een onzichtbaar en gevoelloos laagje op de huid, en de getinte microparels doen de huid opleven voor een gezonde gloed. De primer zorgt er voor dat je huid egaler aanvoelt en helemaal klaar is voor de foundation.

Het gebruik van de Mister Radiant Primer is een beetje speciaal. Je brengt hem niet direct aan op je huid, maar op de rug van je hand. Daarna masseer je het product in zodat de parels openbarsten en een licht kleurtje geven aan de gel. Vervolgens breng je het aan op de huid. Even laten drogen en op naar de volgende stap!

De gel voelt héérlijk fris en verkoelend aan op de huid. Het plakt niet (iets wat ik ergens verwachtte met het woord ‘gel’ in de naam) en trekt erg snel in. Je voelt hem amper zitten, maar het effect is erg duidelijk: mijn make-up blijft echt veel beter zitten en hoopt zicht niet op – vooral op mijn wangen die wat droger zijn. Een echt kleurtje zie ik niet, en ik ben al heel bleek. Niet echt een probleem want het product zelf doet de huid al dewy en gezond uitzien.

Givenchy Mister Radiant blush – €35

Heel spannend: Givenchy heeft nu dus ook een blush in de Mister Radiant collectie. Dit product komt in één kleur (‘Universal’), een roodroze tint. Je brengt het direct aan op de jukbeenderen en wrijft het dan in om de ‘pigmentbolletjes’ openbarsten. Vervolgens blijf je het inmasseren in de huid tot je het gewenste resultaat verkregen hebt.

Hier zien jullie de Mister Radiant blush op mijn hand aangebracht. Zoals jullie kunnen zien, is het effect niet echt spectaculair. Je wrijft de bolletjes open en je krijgt een lichtgekleurde gel die een beetje blotchy opdroogt, waardoor het resultaat eerder oneven uitziet. Het is een leuk concept, maar helaas werkt het niet echt.

Givenchy Poudre Bonne Minne ‘Première Saison’ – €49

De Poudre Bonne Minne poeders van Givenchy zijn al erg lang geliefd door menig beautykenners. De unieke formule, een gebakken gel dat in een poeder transformeert eens het aangebracht is, egaliseert de huid en geeft het een naturelle glans. Het is een beetje een combinatie dus een highlighter, bronzer en poeder omdat het een licht kleurtje en glans bevat, en je kan het perfect over je hele gezicht aanbrengen. Of ga voor een iets donkerder tintje en je hebt direct een echte bronzer in huis.

Zien jullie die prachtige glans? Fantastisch! Dit kleurtje is geschikt voor mijn hele gezicht en zorgt voor een subtiel, gezond kleurtje. Het blijft mooi zitten en hoopt niet op. Ik heb nogal droge wangen en zelfs daar kreeg je niet dat vervelend poederig effect.

Givenchy Cushion Gloss ‘Coral Kiss’ – €26

De Cushion Gloss van Givenchy is een nieuw product en combineert het comfort van een balsem met de glans van een gloss. De speciale ronde sponsapplicator geeft je lippen een massage tijdens het aanbrengen van het product en zorgt er ook voor dat je de gloss ook zonder een spiegel kunt gebruiken.

 

Coral Kiss is een lichte beige koraalachtige kleur zonder shimmers. Het is een supermooie en draagbare kleur die bij iedereen zal staan.

Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het product heeft een licht kleurtje en een erg mooie glans. Het heeft een licht fruitig smaakje waar ik geen fan van ben, maar ik ben over  het algemeen geen fan van geurtjes in mijn make-upproducten.

En de applicator? Ik vind het een leuke gimmick, maar ik snap er niet echt het nut van. Het is fijn om mee te werken en voelt wel leuk aan, maar het biedt niet echt een meerwaarde aan het product. En dat is ook niet nodig, want het product zelf is van prima kwaliteit en blijft best lang zitten voor een gloss.

Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze collectie – buiten de Mister Radiant blush. Het is een leuk concept, maar het resultaat mag er echt niet zijn. Het Poudre Bonne Minne en de Mister Radiant Primer zijn wél dikke aanraders, en gloss is erg fijn in gebruik maar verwacht niet teveel van de applicator.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Hmm, ik vind het niet heel denderend

  2. De gloss vind ik echt super, die is echt iets voor mij. Jammer van de blush wel. 't Was inderdaad een leuk concept.

  3. Wauw die verpakkingen alleen al! Die bronzer ziet er heel mooi uit. Een bronzer voor je hele gezicht vinden is nogal lastig de laatste tijd. Fijne en eerlijke review!

  4. the mad twins says: Reply

    Ik vind de primer echt wel een leuk concept hebben! Jammer dat de blush niet werkte. Als ik iets zou kopen zou ik voor de lipgloss gaan, die is echt prachtig! http://www.themadtwins.blogspot.com

Leave a Reply