Givenchy La Révélation Originelle Spring 2016

In mijn ogen staat de lente synoniem met pastelkleuren. Givenchy heeft dit volledig begrepen en bracht La Révélation Originelle uit, een vrolijke lentecollectie met lichte poederkleuren en zachte pasteltinten. Vandaag kunnen jullie enkele productjes in detail bekijken!

Givenchy La Révélation Originelle Spring 2016

With this new collection, Nicolas Degennes tells the story of how an angelic beauty is created. An idea of innocence with universal vitality. The Givenchy Woman will define her own aura, like an enhancing halo to reveal her zest for life. The light of the divine, the light of the diva.

Givenchy La Révélation Originelle Spring 2016

Ik ontving drie prachtige producten om uit te testen: het Poudre Lumière Originelle, de Liner Couture en de Ombre Couture Bleu Céleste.

Givenchy La Révélation Originelle Spring 2016

Poudre Lumière Originelle – €57,50

De ster uit deze collectie is dit ongelofelijk mooi poeder. Het is een matte highlighter – twee termen die elkaar eigenlijk tegenspreken, maar uiteindelijk een prachtig, nieuw product vormen.

Givenchy Poudre Lumière Originelle

Volgens Givenchy is Le Poudre Lumière Originelle een illuminating poeder met een matte effect. Het is een ultralichte formule dat zich vlekkeloos vermengt met de huid. Het is verkrijgbaar in één universele kleur die iedereen zal staan. Het poeder heeft ook een supermooi patroontje dat geïnspireerd werd door de schoonheid van het Haute Couture kantpatroon van Givenchy.

Givenchy Poudre Lumière Originelle

Nu ben ik meestal erg sceptisch als het aankomt op producten met een universele kleur. Zeker als je ziet dat dit poeder een sterke, roze ondertoon heeft terwijl ik echt niet sta met roze. Ik denk er dan ook niet aan om het over mijn hele gezicht aan te brengen.

Maar eenmaal getest, was ik helemaal overtuigd. Het roze in dit poeder licht mijn teint op zonder te vloeken met mijn natuurlijke ondertonen. Ik kan het dus perfect gebruiken over mijn gehele gezicht.

Het effect is subtiel en erg moeilijk te fotograferen, maar het is zeker merkbaar. Mijn huid ziet er egaler uit en heeft een gezonde gloed. Het valt niet te vergelijken met een highlighter, want dat effect zié je. Het is ook niet volledig matte, want mijn huid heeft wel een gezonde glans. Je moet het eigenlijk zelf proberen om de magie ervan te ontdekken! In ieder geval is dit mijn dagelijks poeder geworden, en vormt het de laatste stap van mijn make up routine.

Givenchy Poudre Lumière Originelle

Ombre Couture Bleu Céleste – €44,50

Blauwe oogschaduw leek me altijd erg moeilijk om te dragen zonder er uit te zien als een clown. Maar goed aangebracht, zoals op de campagnefoto, en je ziet er uit als een engel. Ik hoopte op dàt effect met deze Ombre Couture in de kleur ‘Bleu Céleste’.

Givenchy Ombre Couture Bleu Céleste

Je kan deze Ombre Couture het beste vergelijken met een Paint Pot van MAC of de Colour Tattoos van Maybelline. De textuur is echter zachter en smeuïger waardoor het makkelijker is om te blenden. De kleurafgave is ook erg goed, en het dekt ook super. Ik verwacht van zulke felle kleurtjes eigenlijk meer een wash of colour in plaats van zo’n intense pigmentatie.

De houdbaarheid is ook prima! Je hebt geen primer nodig – dit goedje blijft de hele dag perfect zitten. Hij kan wel in de lijntjes trekken als je droge oogleden hebt. Gebruik in dat geval wél een goede basis want dat kan altijd een probleem vormen bij cremeoogschaduws.

Givenchy Ombre Couture Bleu Céleste

Liner Couture in ‘Brown’ – €34

Tot slot mijn favoriet oogproduct: eyeliner. Ik geef ook de voorkeur aan felt tip liners dan borsteltjes, dus dit is helemaal perfect.

Givenchy Liner Couture in Brown

Ik gebruik altijd zwarte eyeliner. Bruine liner geeft je echter een zachtere blik en is uiterst geschikt voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met oogmakeup en die willen experimenteren.

Givenchy Liner Couture in Brown

Deze eyeliner is alles waar een mens van droomt. Je kan scherpe, dunne lijntjes trekken dankzij de dunne tip; de kleur is mooi dekkend; de liner droogt snel op én alles blijft goed lang witten.

Givenchy Liner Couture in Brown

Hieronder zien jullie swatches van alle producten. Helemaal rechts heb ik het poeder (hevig) aangebracht zodat het zou tonen op de foto. In het echt breng je natuurlijk niet zoveel aan 🙂 Je ziet ook duidelijk dat het niet overdreven roze is en daarom dus ook perfect bij iedere huidstint gebruikt kan worden.

Givenchy La Révélation Originelle Spring 2016

Wat kan ik zeggen? Givenchy heeft weer een uiterst mooie collectie op de markt gebracht. Niet iedereen durft pastel te dragen, maar met deze zachte tinten kan je gerust eens experimenteren zonder er uit te zien als een clown. En het poeder… Mijn god, dat poeder is hemels om te gebruiken! Als ik dus maar één product uit deze collectie mocht aanraden, dan zou het ongetwijfeld dit poeder zijn.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Dat poeder man, zo'n juweeltje! De liner ziet er super uit.

Leave a Reply