Givenchy Fall 2015 – Vinyl Collection

Vandaag toon ik jullie opnieuw een herfstcollectie: de Vinyl Collection van Givenchy. In tegenstelling tot de meeste andere herfstcollecties waarbij de nadruk vooral op donkere lippen en ogen ligt, speelt Givenchy met de lichtinval en reflecties.

Nicolas Degennes – “It is the mastery of light that gives life to a drawing. VINYL is a slow and determined quest to find oneself. It is the writing exercise in Indian ink that you have to practice to understand yourself, master the stroke and play on its intensity. It is an answer to a world that is moving quickly, sometimes too quickly.”

Lees verder om meer te ontdekken over deze prachtige producten.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection

Palette Metallic Reflection – €54

Het pronkstuk van deze collectie is ongetwijfeld het Palette Metallic Reflection, een oogschaduwpalette met vier prachtige oogschaduws. Drie van de vier oogschaduws bevatten ‘mother of pearl’, een ingrediënt dat hoogst reflecterend is en voor een unieke glans zorgt. De vierde oogschaduw is een matte rood-zwarte kleur, ideaal om het oog mee te contouren.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Palette Metallic Reflection

Hier zien jullie de ‘mother of pearl’ goed aan het werk. Wat een glans!

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Palette Metallic Reflection

Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, al had ik iets meer verwacht van de matte kleur. De textuur is erg fijn en het poeder verstuift niet. Je kan de oogschaduws met gemak aanbrengen, meerdere lagen opbouwen en blenden.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Palette Metallic Reflection

Mister Intense Black Mascara Top Coat – €27,50

Om je ooglook volledig af te werken, gebruik je de Mister Intense Black Mascara Top Coat. Dit is een uniek product; ik ben nog nergens iets dergelijks tegengekomen. Nu, dit product kan je over je mascara als top coat aanbrengen, of gewoon op je naakte wimpers. In ieder geval zorgt het er voor dat de wimpers netjes gekruld worden en een gedefinieerde, glanzende look krijgen.

Ik draag zelf nooit mascara dus ik kan het op dat vlak niet beoordelen. Ik probeerde het dus op mijn naakte wimpers, maar jammer genoeg deed het niet bijzonder veel voor me. Ik ging dus op zoek naar de mening van andere bloggers en helaas liggen deze ook ver uit mekaar: de ene is er gek van en zweert dat dit product voor de mooiste wimpers ever zorgen, terwijl anderen niet goed weten wat dit product juist doet. Mijn conclusie? Haal het zelf eens in huis als je benieuwd bent en test het uit!

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Mister Intense Black Mascara Top Coat

Le Vernis Rouge ‘Acajou’ – €21,50

De nagellakjes van Givenchy zijn altijd een grote hit dus ik twijfelde er niet aan dat deze Acajou me niet zou teleurstellen. De kleur is ook erg speciaal – niet rood, niet oranje en genaamd naar de typische kleur van de acaciaboom.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Le Vernis Acajou

Deze Le Vernis is fantastisch, en het effect doet ook denken aan vinyl: glad, glanzend en gewoon fantastisch mooi.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Le Vernis AcajouGivenchy Fall 2015 - Vinyl Collection Le Vernis Acajou

De Vinyl Collection van Givenchy is ongetwijfeld een pareltje. Er zitten heel wat mooie producten tussen (hallo, de Blush Mémoire De Forme?!) dus ik denk dat deze collectie heel wat mensen zal aanspreken.

Givenchy Fall 2015 - Vinyl Collection

Meer info op de website van Givenchy.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Dat palette ziet erg mooi uit! Helemaal mijn ding!

Leave a Reply