Givenchy Brow Studio

Ik ga nooit naar buiten zonder mijn wenkbrauwen bij te werken, dus je kan je wel voorstellen dat ik enorm enthousiast werd van de nieuwe Givenchy Brow Studio collectie. Deze collectie bestaat uit een reeks innoverende producten om je wenkbrauwen mee aan te zetten. Zeer belangrijk, want wenkbrauwen framen je gezicht en zorgen voor een sterke blik. Ik toon jullie met plezier enkele producten uit deze collectie!

Givenchy Brow Studio

In de Givenchy Brow Studio collectie zitten vier producten waarmee je kunt spelen om de perfecte wenkbrauwen mee te creëren: getinte gels voor extra definitie (Mister Brow Filler), een romig potloodje voor de perfecte arch (Eyebrow Couture Definer), een transparante gel voor wie al gezegend is met volle wenkbrauwen en gewoon een beetje hold nodig heeft (Mister Brow Groom) en tot slot een good old stevig potloodje (Eyebrow Pencil).

Hieronder zien jullie de Eyebrow Couture Definer en de Eyebrow Pencil. Het potloodje is ondertussen al mijn favoriet: je kan er scherpe lijnen mee trekken, maar je kan ook een zachte look creëren dankzij het poederig effect. Kortom: een absolute musthave.

De Eyebrow Couture Definer is perfect voor wie Cara Delevingne-esque wenkbrauwen wilt. Het romig potloodje vult zelfs de meest sparse wenkbrauwen in en creëert zo een gedefinieerde look. Enkel voor de durvers onder ons!

Givenchy Brow Studio

Ben je vrij tevreden over je brows maar ben je op zoek naar nét dat tikkeltje meer? Dan is de Mister Brow Filler perfect voor jou. Deze getinte gel temt wilde haartjes en maakt je wenkbrauwen iets voller. De formule droogt snel en blijft goed lang zitten.

Givenchy Brow Studio

V.l.n.r.: de Mister Brow Filler, de Eye Pencil en de Eyebrow Couture Definer. Deze laatste is trouwens niet zo geschikt als je erg dunne wenkbrauwen hebt want de tip is niet zo scherp. Dan kan je beter voor het potloodje gaan.

Givenchy Brow Studio

Mijn favoriet is het potlood en de gel – de Eyebrow Couture Definer heeft een te warme ondertoon en gaat bovendien niet goed samen met mijn gecombineerde huid. Het potlood daarentegen heeft een poeder finish en blijft dus beter op mijn huid zitten. Welke is jouw favoriet?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Mijn wenkbrauwgel is op, dus die gel lijkt me zeker wat.

Leave a Reply