GIVEAWAY: Iedere dag jouw geluksdag – 12x armbandjes met horoscoop

Vandaag is het jouw geluksdag want ik mag maar liefstย 12ย superleuke horoscooparmbandjes weggeven! In samenwerking met Joker+,ย een kansspel van de Nationale Loterij waarbij je iedere dag kans maakt op maar liefst โ‚ฌ200.000, zet ik iedere dag een sterrenbeeld in het zonnetje. Hieronder zien jullie mijn exemplaar al, en zo eentje mogen jullie ook in de brievenbus verwachten maar dan met jullie sterrenbeeld uiteraard.

Joker+ armband horoscoop sterrenbeeld

Via verschillende kanalen (hier op de blog, Twitter, Facebook en Instagram) toon ik jullie iedere dag een sterrenbeeld samen met enkele tips & tricks over hoe je je unieke stijl in de verf kunt zetten. Je moet dan gewoon commenten/liken/(re)tweeten en aan het einde van de dag kies ik 1 persoon die dan een prachtig armbandje met zijn of haar horoscoop ontvangt. Simpel, niet? Het enige wat je uiteindelijk dus moet doen, is mijn sociale media in de gaten houden om te zien wanneer jouw horoscoop aan de beurt is.

Als eerste zet ik de Stier in de spotlights.

Ben jij dus een trotse Stier die graag een armbandje met haar sterrenbeeld in de wacht wilt slepen? Like de Facebookpagina van Joker+ gewoon en laat een comment achter (met een geldig emailadres!).

Joker+ armband horoscoop sterrenbeeld

Tweelingen, hou mijn sociale media kanalen in de gaten (de blog, Twitter, Facebook en Instagram) want morgen zijn jullie aan de beurt!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Cool! Nog even wachten op kreeft… ๐Ÿ™‚

 2. danacheng96 says: Reply

  Wat een leuke winactie! Ik ben ook een stiertje en hou ook nog eens van oud roze kleuren lipstick ๐Ÿ˜€

 3. Saraya says: Reply

  wat leuk!!

  Heel mooi armbandje ๐Ÿ™‚

  X

 4. Melisa says: Reply

  Wow leuke winactie Diana!! Ik doe graag mee!

  Xoxo Melisa

 5. Inge says: Reply

  Hey Diana! Mooie winactie ๐Ÿ™‚
  Ik ben een Stier! Afgelopen week (op 7 mei) ben ik verjaard, maar gezien enkele deadlines (waaronder mijn thesisdeadline) heb ik het nog niet echt kunnen vieren. Zo'n mooie armband als cadeau zou dat natuurlijk deels goed maken! ๐Ÿ˜‰
  Liefs, Inge

 6. Ik als Stier doe graag mee ๐Ÿ™‚

  1. DianaAPBL says: Reply

   Proficiat Suzanne, jij hebt een armbandje gewonnen! Mail je me even je gegevens door? aprettybeautifullife[at]hotmail.be

Leave a Reply