Gifts from America

Laat ik beginnen door dit te zeggen: ik heb de béste beste vriendin ooit. Wie heeft er nog een vriendin die naar Amerika gaat en een heleboel cadeau’s voor je meeneemt? Anyway, de lieve Anneleen ging samen met haar even lieve mama naar Amerika en vroeg of ik iets wou hebben. Natuurlijk wel! Ik ging direct Amerikaanse webshops bekijken (Sephora! Bath&Body Works! Beautybay!) maar door een stomme fout met mijn stomme credit card lukte het enkel om één bestelling te doen. Maar Anneleen nam de rest van de spulletjes op mijn wishlist mee als cadeau voor mij. Wat een engel is ze toch!

I have the bestest best friend ever. My bff, Anneleen, went to the US with her dear mother and they both brought back some gifts for me! Keep reading to find out more about my little American haul.

Bij de webshop Momomango bestelde ik het Black Sesame Hot Mask, een gezichtsmasker op basis van sesamzaad dat warm wordt als je het aanbrengt. Ik las hier hele interessante dingen over dus ik moest hem gewoon hebben! Van Etude House – een superschattig merk! – kocht ik de Pore Ever Pore Primer Stick. Ik testte hem al even uit en wow, wat een geweldig product.

I ordered 2 products at Momomango: the Black Sesame Hot Mask (it heats up when you apply it!) and the Etude House Pore Ever Pore Primer Stick. I’ve read great things about both products so I’m very excited to try them out myself.

Ik kreeg ook nog 5 heerlijke sheet masks mee in verschillende geuren/smaken (?). Eentje daarvan is PLACENTA – ik ben niet zeker wat ik daar van moet denken…

I also received 5 sheet masks. One of them supposedly contains placenta and I really don’t know what to think of it!

Een stop bij Bath&Body Works is verplicht als je Amerika bezoekt. Hier vind je een gigantisch assortiment aan zeepjes, luchtverfrissers, handgels, huidverzorging,… Ik wilde vooral de kleine PocketBac‘s, kleine handgels met verschillende geuren. Anneleen nam me 5 geuren mee waar ik superongelofelijkmega blij mee ben. CRISP MORNING AIR, OMG.

If you’re visiting the US, you simply cannot skip Bath&Body Works. I really wanted the little PocketBac’s – tiny bottles of hand sanitizer – and Anneleen brought me 5 amazing scents. I especially ADORE Crisp Morning Air!

Nog op mijn ‘HEBBEN’-lijst: een fles handzeep. Anneleen weet dat ik een citrusfreak ben en bracht me een fles ‘Golden Autumn Citrus’ mee. Héérlijk.

I also really wanted a hand soap by Bath&Body Works. Anneleen knows I’m crazy about citrus so she bought me ‘Golden Autumn Citrus’ which simply smells divine.

Het Cheeky Sweet Spot blush palette van Benefit wilde ik hebben vanaf het moment dat ik de persinformatie zag, maar hij is helaas niet verkrijgbaar in België/Nederland. Lieve Anneleen is hem gaan zoeken in de Amerikaanse Sephora en ze kon er nog eentje bemachtigen voor me! In dit palette (speciaal voor kerst) vind je 6 Benefit blushes (Dandelion, Bella Bamba, Sugarbomb, Hoola, Coralista en Rockateur), een mini Watt’s Up! highlighter en een klein kwastje. Een fantastische aankoop en dat voor maar $36!

The Cheeky Sweet Spot blush palette by Benefit was on the top of my wishlist. Since it won’t be available in Belgium/the Netherlands, Anneleen got me one from Sephora in the US. This palette is truly a bargain – 6 blushes, a highlighter and a brush for $36! I can’t wait to show you this pretty baby in a full review.

Wat ben ik blij met deze producten! Laat me zeker weten waar je het eerste een review over wilt lezen (al zal dat vrijwel zeker het blush palette zijn!).

En Anneleen, nog een berichtje voor jou:

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

22 Comment

 1. smilingbeauties says: Reply

  Oeh, die Bath & Bodyworks spulletjes! Ik wil zo enorm graag dat het ook in Nederland en België in de winkels komt. I need this is my life! Ik heb ook een paar hand sanitizers, en mini kaarsjes, en ik ben er dol op! Ik gebruik ze dan ook heel zeldzaam, omdat ik er lang van wil hebben 😉

 2. Liese says: Reply

  Wat lief én wat een superproducten 🙂 Die handgels zien er zo schattig uit 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die handgels zijn hemels! ZO erg dat ze niet in België verkrijgbaar zijn…

 3. Petra says: Reply

  Wat leif van je vriendin…ik zou inderdaad wel graag een review van het blush palette zien…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hou de site morgen dan maar goed in de gaten 😉

 4. Ahh, wat lief dat je vriendin allerlei producten wilde meenemen uit Amerika! Je hebt toffe items uitgezocht (en uiteindelijk gekregen ;-))

 5. Amaai, zoveel moois! Over de Pore Ever Pore Primer Stick moet je snel meer vertellen, ik ben benieuwd!

 6. chucky1012 says: Reply

  De handgels etc. zien er heel leuk uit!
  Eigenlijk alles is hebben 😉

 7. Oh wat leuk! Die handgels zijn echt zo fijn hé! Ik ben zoo benieuwd naar dat prachtige blushpalette! 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Jammer dat je hem tijdens jouw tripje niet hebt gespot! Is eeeecht fantastisch en ZO goedkoop!

 8. Oh, wat lief! Ik ben dol op BBW.
  Ik heb pas ook een Skinfood product besteld, het Black Sugar mask.
  GEWELDIG! Mijn wangen voelen na gebruik als baby billetjes 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die wil ik ook proberen! Waar heb jij besteld, als ik mag vragen?

 9. Die handgels! <3 Als ik deze zomer naar Amerika ga, ga ik ook een koffer vol meenemen. haha

  1. DianaAPBL says: Reply

   Doen! Ze zijn ook supergoedkoop en vaak zijn er deals dus dan kan je echt inslaan.

 10. chitchatontherocks says: Reply

  Mijn Bath & Body Works kaars is op sinds deze week en ik ben oprecht triest…

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik begrijp je helemaal! Ik kijk niet uit naar de dag dat mijn handgels op zijn…

 11. De Pore Ever primer lijkt me een topproduct!

 12. Jana says: Reply

  Wat een hoop leuke dingen vooral die handgels 🙂 x

 13. mostlysunnybunny says: Reply

  Oh wow, that's an amazing amount of goodies! I'd love to hear what you think about everything eventually 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks for the feedback Sunny! I actually wanted to buy a LOT more but my credit card was acting weird lol

   1. mostlysunnybunny says: Reply

    Which is probably good for your bank account hahahahaha

    1. DianaAPBL says: Reply

     True that, haha! Pros and cons, pros and cons…

Leave a Reply