Gepersonaliseerde decoratie met CEWE Photoservice

Take a picture, it’ll last longer. En je foto vereeuwigen in een leuk cadeautje is nog beter. Ik testte CEWE Fotoservice uit, een online service waarbij je je eigen foto’s in leuke gadgets kan gieten. Na lang nadenken, ging ik voor een bedrukt canvas met collage en een gevuld kussen. Het resultaat is ge-wel-dig.

Ik wilde iets hebben om mijn furry babies tentoon te stellen en na lang wikken en wegen, ging ik voor een canvas met collage (30×90) op een houten frame. Ik koos 3 foto’s uit, rangschikte ze naar mijn zin en ik was klaar. Geen ingewikkeld gedoe en honderdduizend opties waar je niet uit kunt kiezen. Binnen 2 minuten was mijn bestelling verzonden!

Ik wilde ook een gepersonaliseerde kussensloop met vulling met een leuke tekst erop. Ik ging voor één van mijn favoriete quotes uit Parks & Recreation: “Love fades away but things are forever” van Tom Haverford. Het resultaat was niet schitterend maar dat kwam door de slechte kwaliteit van mijn afbeelding. To be fair, het programma waarschuwde me ook dat de foto niet goed genoeg was maar ik luisterde dus niet.

Ik deed mijn bestelling op 2 april en ik kreeg al direct een mailtje met de bevestiging dat ik mij producten op 13 of 14 april zou ontvangen. Uiteindelijk kwam de postbode langs op 11 en 14 april dus ik was goed onder de indruk! Alles was uiterst netjes en voorzichtig ingepakt, en zelfs het bijgevoegde kussen werd vacuüm geleverd.
En de kwaliteit? Amazing. Zoals ik al zei, viel het kussen wat tegen maar dat was mijn eigen, dikke schuld. Maar van mijn canvas ben ik uiterst tevreden! Alles is echt haarscherp te zien, echt fantastisch afgewerkt.

Nu, ik ben dol op gepersonaliseerde gadgets en het heeft me enkele dagen gekost eer ik wist wat ik precies wilde bestellen. Er was zoveel keuze! Ik wilde eerst een gepersonaliseerde kalender met foto’s van mijn hondjes, maar toen zag ik een mooie mok die ik wilde bedrukken met een leuke quote. Of een puzzel? Of toch maar investeren in een groot canvas met glas? Hmm, ik heb eigenlijk ook visitekaartjes nodig… Gevaarlijk voor de portemonnee!

Ik heb al eerder andere fotoservices uitgetest. Vistaprint is erg misleidend (“visitekaartjes voor maar €5!” en dan moet je nog €40 verzendkosten betalen en 2 maanden wachten) en Etsy is leuk maar kost veel en je moet lang wachten. Nee, CeWe Fotoservice is mijn favoriet en ik geloof dat ze van mij een vaste klant hebben gemaakt!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. smilingbeauties says: Reply

  Mooi gedetailleerd canvas!

 2. Geweldig leuk is dit!

 3. Jewelyz & Nails says: Reply

  Ah wat een lieve foto's! Mooi zo op een canvas.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he? Ben er enorm tevreden over!

Leave a Reply