Georgio Armani Acqua Di Goia

Gisteren kreeg ik een heel leuk pakje van de postbode. Toen ik het opendeed, vond ik deze verrassing van L’Oréal.

Het was een perspakket in verband met het parfum Acqua Di Goia van Giorgio Armani en hun initiatief voor schoon water, Acqua For Life. Om meer te weten over de inhoud, lees dan snel verder.

Sinds 1 maart 2011 promoot Giorgio Armani aan de zijde van Green Cross International de beschikbaarheid van drinkbaar water. Rond de wereld van Acqua di Gio en Acqua di Gioia, twee parfums die van nature nauw aansluiten met het thema, wordt een compleet en innovatief netwerk van solidariteit uitgebouwd dat vooral via internet verloopt. Het doel is de oprichting van de Acqua for Life Challenge en bevolkingsgroepen die er nog geen toegang toe hebben (vooral kinderen) voorzien van 40 miljoen liter drinkbaar water.
Giorgio Armani helpt met de verkoop van hun parfums. 1 parfum is gelijk aan 100 liter drinkwater voor kinderen! Een ge-wel-dig initiatief, niet?!

I

kzelf kreeg alvast een flesje van Acqua di Gioia van 50 ml om te testen (eau de parfum). Het doosje werd jammer genoeg wel beschadigd in de post, maar voor de rest is alles intact.

Ik vind het flesje gewoonweg prachtig. Heel simpel van vorm en stijl, maar toch ben ik er verliefd op. Het glas lijkt doorzichtig, maar met flits zie je een mooie blauwe schijn.

Dit flesje bevat 50 ml, erg veel parfum dus! Ik had al veel gehoord van dit geurtje, dus ik was erg benieuwd om hem te testen.
Het parfum opent met ietwat exotische noten, een soort mix van passiefruit en citrus. De hartnoten zijn lichtjes aquatisch, lekker fris zoals een zeebries. Je ruikt ook nog wat houtige ondertonen, maar ook wat zoets. Ik ben er alvast gék op, dit is helemaal mijn ding. Op de een of andere manier doet het me denken aan mijn jeugd, aan mijn mama. Zij had ook parfums die gelijkaardig roken. Erg fijn dus! Maar persoonlijk zou ik dit geurtje niet zelf dragen, maar bijvoorbeeld op mijn hoofdkussen spuiten, gewoon omdat het me kalmeert.

In het perspakket zaten nog enkele leuke accessoires. Zo kreeg ik dit stoffen tasje met opdruk erbij, erg handig om mijn boeken in te doen (en om tegelijk de mensen nieuwsgierig te maken naar dit project!).

Verder zat er nog een simpel wit t-shirtje bij.

Deze opdruk staat er op de achterkant.

Nog even een fotootje met het t-shirt aan! Ik heb hem even achterstevoren aangedaan om die tekst te tonen 🙂

De resultaten van deze grote humanitaire actie zullen eind juni 2011 bekend gemaakt worden tijdens het Armani mannendefilé in Milaan. Ondertussen kan jij nog dit project steunen door een flesje van Acqua di Gio/Goia te kopen. Want onthou, 1 fles parfum is 100 liter drinkwater!

Acqua di Goia is te koop bij o.a. Ici Paris. Je betaalt €43,28 voor 30 ml, €61,96 voor 50 ml en €82,63 voor 100 ml.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Kalypso says:

  Die ruikt zo lekker <3
  Liefs, xxxx

 2. Marijke says:

  Ik heb het ook gekregen! Ik vind hem lekker ruiken!!

 3. Hanniie_ says:

  He Diana!
  Eerst en vooral bedankt voor je reactie! Whoehoe, je was de eerste! =)
  Ik ben nog maar pas aan deze blog begonnen, nu pas merk ik eigenlijk hoeveel mensen dit doen. Ik doe het vooral voor m'n plezier en ik hoop gewoon dat iemand er nog wat aan heeft al ie m'n blog leest. Soms lijkt het wel of ik gewoon voor niemand schrijf maar ik denk dat ik vooral veel geduld moet hebben!
  Het unif ligt hier echt kortbij! Ik zit op kot, is voor mij op financieel gebied echt super en de feestjes hier zijn dan ook mooi meegenomen.. =)

  kspreek je later nog wel!

  x hannie

 4. wauw inderdaad super initiatief!

 5. Miranda says:

  Heel leuk initiatief! Maar is de 30 ml of de 50 ml dan gelijk aan 100 liter drinkwater?

  1. DianaAPBL says:

   Dat maakt niet uit, je krijgt een code bij de aankoop van een parfum die je dan hier (http://apps.facebook.com/acquaforlifebyarmani/) kunt ingeven. Zo zorg je voor 100 liter water (:

 6. Leuk cadeau! Zelf ben ik niet zo'n fan van de geur maar wel leuk om te lezen.

Comments are closed.