Gecko Covers Vilten Sleeve

Mijn tablet en ik zijn onafscheidelijk. Daarom verdient het een mooi jasje als ik hem meeneem naar school. Van Gecko Covers kreeg ik een mooie vilten sleeve. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit merk en om de sleeve te zien!

Voilà, deze prachtige sleeve is nu van mij. Hij is gemaakt van vilt in combinatie met vintage rundleer of kunstleer. Ik koos uiteraard voor kunstleer, want ik zou niet voor een echt leder product kunnen kiezen, brrr.

Deze 7” vilten sleeve voor tablets en e-readers is trouwens geschikt voor 7″ tablets, maar je vindt bij Gecko Covers een gigantisch assortiment met hoezen, sleeves en tassen voor allerlei merken en formaten.

De sleeve heeft een stevige magneten drukknop. Dat vind ik sowieso fijner dan een rits.

De achterkant bevat nog een klein vakje. Daarin stop ik mijn gsm, maar je kan er ook een notitieboekje, pen, etc. in stoppen. Erg handig!

Deze hoes is dus echt een dream come true. Ik had nooit gedacht dat vilt zo fashionable kon zijn! Maar in combinatie met het rode nepleer vind ik het een erg mooie accessoire. En de zachte, stevige stof beschermt mijn tablet erg goed.

Het enige nadeel dat ik kan vinden, is dat je tablet snel onder die stofjes van het vilt komt te zitten. Nu, ik heb nog een klein hoesje rond mijn tablet zitten, dus op zich heb ik daar niet veel last van.

Wat ik toch erg uniek aan Gecko Covers vind, is dat elke hoes zelf ontworpen en handgemaakt zijn! Dat vind ik erg charmant, zeker in deze tijden waarin alles met machines wordt gemaakt.

Elke Gecko hoes ontstaat op de ontwerptafel in Amsterdam. Daar wordt er gekeken naar het soort materiaal (kunstleer, canvas, rundleer), kleur en design.
Vanuit het design worden er prototypes gemaakt. Deze worden tentoongesteld op hun Facebookpagina, waarbij de fans hun mening kunnen geven. Zo kunnen ze hun inspraak geven om een geschikte naam te bedenken. Hoe leuk is dat wel niet?!

Elke hoes bij Gecko Covers wordt dus met de hand gemaakt: van het snijden van materiaal tot het afstikken van de naden. Mocht er toch een foutje in sluipen (want fouten maken is menselijk), dan krijg je direct een nieuwe opgestuurd.

De verzending verloopt trouwens ook razendsnel voor een product dat met de hand wordt gemaakt: 3-4 dagen naar België. In Nederland verloopt het nóg sneller. Top!
Gecko Covers heeft bovendien hoezen voor zowat elke tablet, e-reader, camera’s en Macbooks. Deze Clip On beschermhoezen zijn superleuk! Ik wou dat ik ook eentje voor mijn HP kon krijgen #sadcat

Als je dus eens een unieke hoes zoekt, dan zit je bij Gecko Covers goed. Neem zeker een kijkje want ze hebben een groot assortiment en héle mooie prijzen!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, amai, dat ziet er idd wel een leuke hoes uit!

 2. Inderdaad leuk dat 't met de hand is gemaakt, pretty.

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Ahhh it's coral! I'm so checking it out 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yes, you really should! Their covers and sleeves are of an amazing quality AND very fashionable!

 4. beautiesatwork says: Reply

  die op de laatste foto ziet er ook mooi uit 🙂

Leave a Reply