Gastartikel – Wintersport fashion voor het nieuwe seizoen

De lente is begonnen, dus de meest mensen bergen hun ski’s weer op. Dit is natuurlijk de uitgelezen kans om in de uitverkoop nog even een paar mooie sneeuwschoenen te kopen of een mooie wintersportjas te scoren. Gelukkig gaat de wintersportmode iets langer mee, dan de gewone mode. Koop je wintersportkleren in de uitverkoop en je bespaart het volgende jaar een hoop geld!

Felle kleuren
Een aantal jaar zien we al veel felle kleuren op de piste verschijnen. Knal roze, blauw en geel zijn de modekleuren tijdens de wintersport. Het skipak is vaak een geheel. De jas en de broek hebben het zelfde patroon of zijn op elkaar aangepast. Color Blocking is hier echt een trend. Bijvoorbeeld een knal gele skibroek met een compleet lichtblauwe ski jas. Koop daar een paar knallende boots bij en je bent klaar voor een wintersport vakantie in het mooie Kirchberg!

Boots
Tijdens je skivakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, kunnen goede sneeuwlaarzen niet ontbreken. Je hebt laarzen met een goed profiel nodig, om te voorkomen dat je uitglijdt. Een lekkere voering is een vereiste om je voeten lekker warm te houden. Steeds meer meiden hebben hoge winterlaarzen aan tijdens de wintersport. Deze zijn versierd met drukke patronen of met touwtjes en kraaltjes. Je winterschoenen mogen in ieder geval opvallen! Uggs lijken misschien geschikt, maar er zit geen profiel onder en je voeten glijden er makkelijk uit.

Muts

Via je hoofd verlies je veel warmte. Zonder muts de piste op gaan is dus niet verstandig. Naast mooi is het ook praktisch als de muts goed om je hoofd sluit. Zo kan hij er niet afwaaien wanneer jij van de piste afdaalt. Wollige mutsen zijn in, dus zoek naar een leuke gebreide muts. In tegenstelling tot de skikleding zijn de mutsen vaak donker van kleur. Een mooie bordeaux rode muts is de manier om je ski outfit af te maken.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply