Drie geuren die je dag opfleuren

Er zijn weer een aantal heerlijke geuren op de markt gekomen. Het is dan ook de hoogste tijd voor Couponcode.nu om je daar mee over te vertellen!

Met ‘Diane’ brengt Diane von Furstenberg een rijke bloemengeur uit die je draagt zoals haar zomerse jurken. Met tropische ingrediënten als frangipani ga je in gedachten terug naar jouw vakantie. Andere geuroliën die verwerkt zijn in dit parfum zijn violen en patchouli. Deze bloemen/planten kom je tegen in de stad en daarom geven ze deze parfum een bijzonder karakter.

Diane kreeg haar achternaam toen zij trouwde met de Duitse prins Egon von Furstenberg. Ondanks dat het huwelijk geen stand hield, was het de aanleiding voor Diane om de mode in te gaan. Van haar moeder leerde ze dat angst geen optie was en met een kleine investering startte zij de mode productie. Haar bekendste mode item is de wikkeljurk.

Chanel No 19 Poudre: de basis van deze geur is iris. De frisse toon wordt geleverd door groene galbanum, een stof die al eeuwenlang in parfums wordt gebruikt. Een derde ingrediënt is jasmijn, een geurstof die je zeker zult opmerken. Als Chanel fan hoort ook deze geur in je collectie thuis en bij Bol krijg je hier korting voor.

De meeste mensen zijn bekend met Chanel No 5. Met Chanel No 19 Poudre wordt Coco geëerd, haar verjaardag is namelijk op 19 augustus. Van Chanel weet je meer door de film die in 2009 werd uitgebracht; Coco Before Chanel. Een film over hoe deze vrouw haar imperium startte met hulp van haar partner.

Givenchy Dahlia Noir is een krachtige geur. De dahlia heeft een geur die je herkent uit duizenden. Zwarte dahlia’s bestaan echter niet – de naam van deze parfum is bedacht door designer Tisco. Met de naam komt naar voren dat de geur provocerend is, anders dan wat je gewend bent. Dipteryx Odorata, een boomsoort met bloemen/bloesem en hout oliën geven het een donkere ondertoon. Deze geur blijft bijzonder goed zitten.

Hubert de Givenchy startte dit merk en hij had onder andere Audrey Hepburn als cliënt. Verder kleedde hij bijvoorbeeld de Kennedy’s. Ook kleden beroemdheden zich met Givenchy wanneer zij paraderen op de volgende première.

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply